ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 76-67

Τζόρτζεβιτς: «Αν μας επηρέασε το πρόστιμο, θα πρέπει ν' αυτοκτονήσω!»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε τι ή ποιος ευθύνεται ή όχι για τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού απ' τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (76-67) στο Κρασνοντάρ.

Τζόρτζεβιτς: «Αν μας επηρέασε το πρόστιμο, θα πρέπει ν' αυτοκτονήσω!»

«Συγχαρητήρια στη Λοκομοτίβ Κουμπάν για τη νίκη της. Τελείωσαν την αναμέτρηση με τον τρόπο που μία ομάδα πρέπει να την τελειώνει. Για 38 λεπτά κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος μπήκαν κάποια πολύ δύσκολα σουτ. Παράλληλα, όμως, υπήρχε και μία πολύ περίεργη απόφαση των διαιτητών. Ο τρόπος που δεχτήκαμε την τεχνική ποινή είναι εκτός λογικής. Αν δεν μπορεί ένας προπονητής να κρατήσει το κεφάλι του μετά από ένα λάθος των παικτών του, δεν ξέρω τι επιτρέπεται τελικά στο μπάσκετ. Δε μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Συγγνώμη που μίλησα τόσο πολύ γι' αυτό, η νίκη της Λοκομοτίβ ήταν δίκαιη. Ήταν μία μάχη κι ήθελα να 'χω μαχητές στο παρκέ για 40 λεπτά, αλλά μάλλον δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στα πρώτα δύο λεπτά και στο τέλος» είπε απ' το Basket-Hall ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...το αντίκτυπο του προστίμου μετά απ' την ήττα απ' τον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με το πρόστιμο. Γιατί αν έχει να κάνει μ' αυτό, θα πρέπει ν' αυτοκτονήσω! Πρέπει να δρούμε, όχι ν' αντιδρούμε. Να μη χρειάζεται να μείνουμε πίσω με 12-0 για να ξυπνήσουμε».

...το κατά πόσο ευθύνονται οι Ραντούλιτσα και Γκιστ για τα ελεύθερα σουτ της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο τέλος: «Κανείς απ' τους δύο παίκτες δεν έχει σχέση με τα ελεύθερα σουτ που δεχτήκαμε. Πρέπει να καταλαβαίνετε μπάσκετ, πριν κάνετε τέτοιες ερωτήσεις».