Ζήτησε συγκέντρωση και ενέργεια ο Σφαιρόπουλος

Φάνης Παναγιώτου
Ζήτησε συγκέντρωση και ενέργεια ο Σφαιρόπουλος
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λιθουανία κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε ενέργεια και συγκέντρωση ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (22/01, 19:00).

«Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο συγκεντρωμένοι από ό,τι στο ματς με τη Μπάμπεργκ. Από την αρχή του ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην επιτρέψουμε να πάει το παιχνίδι στα μέτρα των αντιπάλων μας αλλά στα δικά μας μέτρα. Να ξεκινήσουμε με τις σταθερές που έχουμε, να πάμε το ματς στις δικές μας αρχές», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο head coach του Ολυμπιακού τόνισε στη συνέχεια πως «πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και ενέργεια. Έχουν αλλάξει προπονητή και θέλουν να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε διπλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι ώστε να απαντήσουμε σε κάθε δυσκολία που θα μας βάλουν στο παρκέ. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι απέναντι σε μια ομάδα που αν την αφήσεις μπορεί να σε σκοτώσει».

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη, ο Σφαιρόπουλος απάντησε πως «ο Πρίντεζης έκανε μέρος της προπόνησης και θα αποφασίσουμε αύριο την τελευταία στιγμή, μετά την πρωινή προπόνηση εάν θα αγωνιστεί ή όχι».

Όσο για τον Κώστα Παπανικολάου, είπε: «Η προσοχή μας είναι στην ομάδα και στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας αυτή τη στιγμή, ο Παπανικολάου είναι ποιοτικός παίκτης, θα προστεθεί μαζί με τους υπόλοιπους ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».