Θα κάνει το 3/3 ο Μπαρτζώκας με τον Παναθηναϊκό;

Gazzetta team
Θα κάνει το 3/3 ο Μπαρτζώκας με τον Παναθηναϊκό;
Η Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μία ημέρα όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα!

Ματσάρες γι' ακόμα μία εβδομάδα στη Euroleague! Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Λοκομοτίβ Κούμπαν κι αν πιστεύεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μπορείς να ποντάρεις στον άσο με περισσότερους από 5 πόντους σε αποδόσεις διπλασιασμού! Αν, όμως, βλέπεις Παναθηναϊκό, το διπλό στη Sportingbet πληρώνει 2.66!

Οι επιλογές δεν τελειώνουν εκεί. Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων στη... μάχη της Ρωσίας, με τα over των Καλάθη και Ραντούλιτσα να πληρώνουν 1.85! Βέβαια, εκείνος που βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση είναι ο Ντιλέινι...

Συνέχεια με τη δοκιμασία της Εφές στην έδρα της Τσεντεβίτα. Οι Κροάτες έχουν αποδείξει φέτος πως είναι ικανοί για το καλύτερο κι ο άσος τους πληρώνει 3.50! Όσο για το διπλό; Μπορείς να ποντάρεις στους Τούρκους από ημίχρονο στο 1.60, ενώ διαφορετικά κάνε παιχνίδι με τα under/over!

Σημαντικό παιχνίδι και στη Βιτόρια, εκεί όπου η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα φτάσουν στη νίκη οι γηπεδούχοι; Πόνταρε στον άσο σε απόδοση 3.00 στη Sportingbet! Αν, όμως, δεν θέλεις να μπλέξεις με σημείο, μπορείς να ποντάρεις στα προσωπικά line πολλών παικτών, όπως ο Τζέιμς, ο Τεόντοσιτς κι αρκετοί ακόμα.

Φινάλε με τη... μητέρα των μαχών! Το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα. Στο 1.57 τιμάται ο άσος, στο 2.60 το διπλό, ενώ παιχνίδι μπορεί να γίνει τόσο με τα χάντικαπ, όσο με τα under/over. Κι εδώ, όμως, υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα, που σου δίνουν διαφορετικούς τρόπους κέρδους. Πόσους πόντους θα βάλει ο Αγιόν, πόσους ο Τόμιτς και στους πόσους θα σταματήσει ο Ναβάρο;