Βασιλόπουλος: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΒΟΥ

Βασιλόπουλος: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Βασιλόπουλος: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο Κόροιβος υποδέχεται τον Απόλλωνα (23/01, 17:00) σ' ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της ομάδας στη Basket League κι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά:
 

Δηλώσεις για τη σημασία του αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας Carna έκανε ο captain της ομάδας Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Το πρωί της Τετάρτης, στον φιλόξενο χώρο του café “Check In”, o Παναγιώτης μας μίλησε για την σημασία του αγώνα του Σαββάτου και τον κόσμο που περιμένει να δώσει δυνατά το «παρών» στις εξέδρες του κλειστού , για να σπρώξει  την ομάδα προς τη νίκη.

«Ο επερχόμενος αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικός. Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη για το 2016, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος και τον μεταξύ μας πρώτο αγώνα στην Πάτρα.

Πιστεύω πως ο κόσμος θα μας στηρίξει, χρειαζόμαστε  τη δύναμη της έδρας σε τέτοια παιχνίδια. Όλοι θυμούνται πως κερδίσαμε το ματς με τον Άρη και το πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε ο κόσμος. Περιμένω μια  ζεστή ατμόσφαιρα και στο ματς του Σαββάτου»

Η ..μπασκετική ομήγυρης των Βασιλόπουλου, Χαριτόπουλου & Χριστοδούλου είχε νωρίτερα επισκεφθεί το 2ο δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας όπου μοίρασαν προσκλήσεις στους μικρούς φίλους της ομάδας, για τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, με τους Dwayne, Darrel & Harding επισκέφτηκε και το 4ο δημοτικό , όπου δημιουργήθηκε ..ένας μικρός πανικός από τους μαθητές για να αποκτήσουν αυτόγραφα από τους αθλητές του Κοροίβου.

Best of internet