ΠΑΟΚ-ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ 68-81

Μαρκόπουλος: «Πολύ κακή εμφάνιση, μείναμε πίσω»

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε με την Όλντεμπουργκ (68-81) στην PAOK Sports Arena κι ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε πόσο κακό αποτέλεσμα είναι για τη συνέχεια της ομάδος στο EuroCup.

Μαρκόπουλος: «Πολύ κακή εμφάνιση, μείναμε πίσω»

«Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση απέναντι σε μία καλή ομάδα, που έχει αρχές στο παιχνίδι της. Αυτό είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα. Είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Ήμασταν άστοχοι. Δε σταματήσαμε το ρυθμό των αντιπάλων στους αιφνιδιασμούς και αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να βάλουν εύκολα καλάθια και να αισθανθούν περισσότερο άνετοι. Θέλαμε να κάνουμε μία προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και την ευστοχία που θέλαμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε κι ελπίζουμε οι τραυματίες που είχαμε σήμερα (19/1) να επιστρέψουν και να 'ναι έτοιμοι το Σάββατο (@ Κηφισιά στις 23/1, 17:00/novasports 4), αλλά και την άλλη Τρίτη (@ Όλντενμπουργκ στις 26/1, 21:00/novasports 2)» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 3ης αγωνιστικής του θ' ομίλου ο 67χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος μίλησε και για...

...τα 23 λάθη: «Είναι πολλά. Η βιασύνη, η πίεση των αντιπάλων, κάναμε μερικά πολύ εύκολα λάθη. Πιστεύω ότι δε γυρίσαμε την μπάλα κι έγιναν λάθη στο μισό γήπεδο».

... τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Πιστεύω μείναμε πίσω. Όταν χάνεις στην έδρα σου κι έχεις μία ομάδα που κάνει δύο εκτός έδρας νίκες, έχεις μειονέκτημα».