Σφαιρόπουλος: «Οι 53 πόντοι δείχνουν την άμυνά μας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Οι 53 πόντοι δείχνουν την άμυνά μας»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ευχαρίστησε τους Ροδίτες τους οποίους δε ξεχνά και εκθείασε την άμυνα των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στην άμυνα για 40 λεπτά και στην επίθεση για 20'. Η συνολική του εικόνα τού χάρισε δίκαια τη νίκη επί του Κολοσσού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι, «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ρόδου που δεν ξεχνά την προσφορά μου στην ομάδα. Ευχαριστώ, τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Θεωρώ πως παίξαμε καλά στην άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το να κρατάς μια ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός Ρόδου στους 53 πόντους στην έδρα του, νομίζω εξηγεί την εικόνα που είχαμε στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά δεν είχαμε την υπομονή που έπρεπε, βιαζόμασταν και έτσι αυτό μας εγκλώβισε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε υπομονή, η μπάλα περνούσε από όλα τα χέρια και τις περισσότερες φορές κάναμε σωστές επιλογές. Στην τρίτη περίοδο πήραμε διαφορά και όταν αυτή ανέβηκε πάνω από τους δέκα όλα κρίθηκαν. Το κλειδί ήταν η άμυνά μας και το καθαρό μυαλό που είχαμε στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο».

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ανέφερε από την πλευρά του ότι, «Ηταν μια σημαντική για εμάς, το κλειδί ήταν η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και η συγκέντρωση μας στην επίθεση στο ίδιο διάστημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα