Τζόρτζεβιτς: «Παίξτε μαζί, ζήστε μαζί, αναπνεύστε μαζί!»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Παίξτε μαζί, ζήστε μαζί, αναπνεύστε μαζί!»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς χαιρέτησε την εμφάνιση των Πάβλοβιτς & Γιάνκοβιτς κι επανέλαβε πως περιμένει τον κατάλληλο παίκτη, τιμή και στιγμή για την απαραίτητη προσθήκη.

«Ο Πάβλοβιτς ήταν πολύ ακριβής. Πρώτα απ' όλα, είμαι θετικός και σίγουρος για εμάς ως ομάδα, γι' αυτό έχουμε φτάσει έως εδώ. Αντιδράσαμε σωστά μετά απ' την ήττα απ' τον Ερυθρό Αστέρα. Συζητήσαμε κάποια πράγματα για την ψυχολογία και την ενέργεια και τα διορθώσαμε αμέσως, επανήλθαμε στους κανόνες μας, στα στοιχεία που απαιτούνται για καλό μπάσκετ. Ήμασταν καλά προετοιμαζέσμοι, συγκενρωμένοι κι είχαμε τρία δεκάλεπτα σκληρού μπάσκετ με όλα όσα διδάσκω και προσπαθώ να περάσω. Ήμασταν ακριβείς ως ομάδα» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 14ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε για το πώς μπορούν οι Πάβλοβιτς & Γιάνκοβιτς να επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση: «Έλα ντε! Έτσι ακριβώς! Βγείτε και παίξτε! Απλά πράγματα. Μη σκέφτεστε δεν ξέρω τι. Παίξτε μαζί, ζήστε μαζί, αναπνεύστε μαζί! Δεν είναι μπάσκετ του "εγώ", είναι του "εμείς". Το 'χω ξαναπεί. Ποτέ δεν κάνουμε ανάλυση προσωπικοτήτων, ό,τι κάνουμε το κάνουμε ως ομάδα».

Όσο για τον... προσεχώς νέο παίκτη της ομάδος: «Υπάρχουν πολλά ονόματα που γράφονται. Εγώ δουλεύω με τους υπάρχοντες παίκτς. Εσείς δε βλέπετε την προσπάθειά τους στις προπονήσεις, αλλά είναι εξαιρετική. Έχουμε σκαμπανεβάσματα λόγω τραυματισμών, έχουμε ελλείψεις, αλλά αναπληρώνουμε ο ένας τον άλλον με εξαιρετικό τρόπο. Γι' αυτό έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Όταν βρούμε τον κατάλληλο παίκτη με την κατάλληλη τιμή και την κατάλληλη στιγμή, θα γίνει η προσθήκη. Μέχρι τώρα πάντα κάτι λείπει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα