Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ με Όλντενμπουργκ

Στέλλα Παπαδοπούλου
Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ με Όλντενμπουργκ
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη δεύτερή του νίκη στο Last 32 απέναντι στην Όλντενμπουργκ (19/1, 19:00) κι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (18/1) θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – EWE Baskets Oldenburg, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena για την 3η αγωνιστική των «32» του Eurocup.

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φτάσει στην πρόκριση και η παρουσία όλων των φιλάθλων της ομάδας μας στο «Παλατάκι» είναι απαραίτητη.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων και την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας, είναι δυνατή η απόκτηση εισιτηρίου από το PAOK Sports Arena, το δίκτυο των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα easypay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και 24 ώρες το 24ωρο από το online δίκτυο της tickethour.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – EWE Baskets Oldenburg είναι…

ΤΙΜΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (18/1): 11:00-19:00

Τρίτη (19/1): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ».