Σενάριο για Φάρμαρ και Παναθηναϊκό (vid)

Σενάριο για Φάρμαρ και Παναθηναϊκό (vid)

Σενάριο για Φάρμαρ και Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει εδώ και καιρό στην αγορά για γκαρντ και φαίνεται πως βρήκε αυτό που θέλει στο πρόσωπο του Τζόρνταν Φάρμαρ.

Θέμα ωρών είναι η πολυαναμενόμενη μεταγραφή γκαρντ στον ΠΑΟ, καθώς όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με Αμερικανό γκαρντ που θα ενισχύσει άμεσα την ομάδα και θα παίξει στο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Στη μανατζερική πιάτσα αναφέρεται ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Τζόρνταν Φάρμαρ, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από την «πράσινη» ΚΑΕ, η οποία τηρεί «σιγή ιχθύος» και επιμένει πως ναι μεν η ομάδα αναζητά πλέι μέικερ, χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε διαδικασία ονοματολογίας.

Ο Αμερικανός, που αποχώρησε από τη Μακάμπι πριν από μερικές εβδομάδες, έχει δηλώσει πως στόχος του είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν έχει βρει ακόμη κάποια ομάδα.

Ο Φάρμαρ προέρχεται από ένα μέτριο πρώτο μισό της σεζόν στην Ευρωλίγκα με τη. Είχε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 0,8 κλεψίματα σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Είναι δυο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ στην ευρωπαϊκή του καριέρα έχει αγωνιστεί στις Εφές, Νταρουσάφακα και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα