Μαρκόπουλος Χ.: «Τα Τρίκαλα τιμωρούσαν το κάθε λάθος μας»

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ 85-74

Μαρκόπουλος Χ.: «Τα Τρίκαλα τιμωρούσαν το κάθε λάθος μας»

Ο Χάρης Μαρκόπουλος επισήμανε πως η ομάδα του έδινε τη δυνατότητα στα Τρίκαλα να τιμωρεί το κάθε λάθος τους.

Μαρκόπουλος Χ.: «Τα Τρίκαλα τιμωρούσαν το κάθε λάθος μας»

Ο τεχνικός του Κοροίβου ανέφερε μετά την ήττα στα Τρίκαλα: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, και οι δύο θέλανε τη νίκη μέσα στο γήπεδο, νομίζω ότι σημαντικός παράγοντας ήταν ότι δώσαμε την δυνατότητα στα Τρίκαλα μέσα από χαζά λάθη δικά μας να βγουν στον αιφνιδιασμό και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να βάλουν εύκολα καλάθια και να πάρουν διαφορά. Από εκεί και πέρα εμείς προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά πιστεύω πως βιαστήκαμε, και δίναμε την δυνατότητα στα Τρίκαλα με κάθε λάθος που κάναμε να μας τιμωρεί.

Σίγουρα πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε λάθος, πρέπει να αναλύσουμε γιατί η ομάδα των Τρικάλων μας πήρε 14 επιθετικά ριμπάουντ, να αναλύσουμε πως γίνεται σε δύο παιχνίδια απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων να έχουμε δεχτεί μέσο όρο 32 βολών, πρέπει να αναλύσουμε πως γίνεται ενώ έχουμε πει για κάποια πράγματα τα οποία δεν θέλουμε να δεχτούμε και όταν μπαίνει το πρέπει να αδρανούμε και να δεχόμαστε αυτά τα καλάθια.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, βήμα-βήμα έχουμε πάει σε όλα τα παιχνίδια κι έτσι θα πάμε και από εδώ και πέρα, ξέρουμε τι έχουμε πετύχει στον πρώτο γύρο, ξέρουμε τι παιχνίδια έχουμε στον δεύτερο γύρο και θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος από την πλευρά των παικτών: «Δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, ήρθαμε εδώ με σκοπό την νίκη, συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και στον κ.Φλεβαράκη. Εμείς βρισκόμαστε σε μια περίεργη καμπή του πρωταθλήματος όσον αναφορά το παιχνίδι μας, γιατί ξεκινήσαμε την χρονιά με κάποια παιχνίδια, κάποιες ήττες που δεν θέλαμε. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι δεν είμαστε καλή ομάδα, πιστεύω πως είμαστε αρκετά καλή ομάδα. Ίσως αυτή τη στιγμή να μην μπορούμε, κυρίως εμείς οι παίκτες να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα, ίσως επειδή πήγαμε καλά στον πρώτο γύρο να έχουμε χαλαρώσει.

Best of internet