Σερέλης: «Η απόφαση μας έχει πεισμώσει»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σερέλης: «Η απόφαση μας έχει πεισμώσει»

bet365

Οι Χρήστος Σερέλης και Μιχάλης Περράκης συμφώνησαν πως το Λαύριο έκανε την καλύτερή του εμφάνιση απέναντι στην Καβάλα κι ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε στα τελευταία 27'5'' της αναμέτρησης με την Κηφισιά.

Ο τεχνικός του Λαυρίου ανέφερε για την άνετη νίκη επί της Καβάλας: «Σίγουρα όπως είπε και ο Μιχάλης είναι η καλύτερη μας εμφάνιση μέχρι σήμερα, είναι πολύ σημαντικό ότι παίξαμε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν αντίπαλος μία ομάδα η οποία είχε ίδιους στόχους με εμάς. Καταφέραμε και βγάλαμε απίστευτη ενέργεια, τρομερό πάθος, και πολύ δουλειά στην άμυνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε και κάναμε την πιο εύκολη νίκη και κατά πάσα πιθανότητα την πιο εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα δεν νομίζω να ξανακερδίσουμε τόσο εύκολα, μακάρι να γίνει, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Εγώ θεωρώ πως αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: Ο πρώτος ουσιαστικά είναι πως η ομάδα έχει γεμίσει με τις προσθήκες των νέων παιχτών, είναι ξεκάθαρο αυτό, μας βοηθάνε πάρα πολύ και αθλητικά και μπασκετικά και σε ποιότητα και σε μυαλό και στα πάντα είναι ξεκάθαρο άλλωστε φαίνεται και από τους χρόνους συμμετοχής των παιχτών που ήταν βασικοί η οποίοι τρεις από αυτούς δεν ξεκινάνε στην αρχική πεντάδα που σε προηγούμενα παιχνίδια είχαν μέσο όρο πάνω από 25 λεπτά μέσο όρο, και ο δεύτερος λόγος κατά την γνώμη μου είναι αυτή αστεία απόφαση εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα υπάρχει για το Πρωτάθλημα της Basket League το να επαναληφθούν αυτά τα 27.5 δευτερόλεπτα σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας έχει κερδίσει πανδίκαια.

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, προκαλώ όποιον θέλει να κάτσουμε να δούμε το παιχνίδι όποια ομάδα θέλει και όποιος θέλει και αν θεωρήσει ότι δεν έχουμε κερδίσει δίκαια δεν χρειάζεται καν να ξαναπαίξουμε να πούμε ότι χάσαμε και να μην πάμε καν να παίξουμε. Θεωρώ ότι αυτή η απόφαση μας έχει πεισμώσει πάρα πολύ στην ουσία μπορεί να μας έχει κάνει και καλό για τα υπόλοιπα ματς και πιστεύω αυτή η απόφαση και φέρνει το άθλημα πολλά χρόνια πίσω και είναι η απαρχή ίσως για να έχουμε και άλλες τραγελαφικές αποφάσεις στο μέλλον αν τελικά υλοποιηθεί από ότι ξέρω και εμείς έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ οπότε δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Να ευχαριστήσω τα παιδιά για εμένα είναι η 5η νίκη στο πρωτάθλημα που έχουν κάνει, έτσι το αντιμετωπίζω η βαθμολογία για εμάς λέει άλλα από ότι λέει του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ και θέλω να δώσω πραγματικά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κάνουν τρομερή προσπάθεια και πιστεύω πως αν συνεχίσουν έτσι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην καταφέρουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

Ο Μιχάλης Περράκης από την πλευρά του: «Τεράστια νίκη για εμάς, δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτήν, την είχαμε ανάγκη για την συνεχεία του πρωταθλήματος ήταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Ένας τελικός, τα καταφέραμε το αξίζαμε το αποτέλεσμα, αξίζαμε την διαφορά ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα, το έχουμε αποδείξει, το αποδείξαμε για άλλη μία φορά. Αφήνουμε τη νίκη πίσω έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Δευτέρα και πολύ δύσκολη πορεία να πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι η παραμονή. Τα κεφάλια μέσα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως κάναμε μέχρι τώρα και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα