Παπαθεοδώρου: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν 100%»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Παπαθεοδώρου: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν 100%»

bet365

Η Κηφισιά έφυγε με μία σημαντική νίκη από την Τρίπολη και φυσικά ήταν ικανοποιημένος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και νίκησε δίκαια τον Αρκαδικό.

Ο προπονητής της Κηφισιάς μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ότι, «Γνωρίζαμε τη σπουδαιότητα του ματς για τον Αρκαδικό, παίζοντας στο γήπεδό του και αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που θέλαμε να ματσάρουμε για να έχουμε τύχη. Συζητήσαμε καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για το κίνητρο που έπρεπε να έχουμε και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν 100% σε αυτό το κομμάτι. Χάρη στην ευστοχία μας στα σουτ τριών πόντων, χτίσαμε μια πολύ καλή διαφορά στο πρώτο μέρος.

Περιμέναμε την αντίδραση του Αρκαδικού, που ήρθε στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο είχαμε τη διαφορά, επανήλθε γρήγορα η αποφασιστικότητά μας και επιβάλλαμε εκ νέου το ρυθμό μας για να έχουμε μια σχετικά διαφορά ασφαλείας και μην επιτρέποντας στους Αρκάδες να πλησιάσουν. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Η συνέχεια για εμάς ελπίζω πως θα είναι ακόμα καλύτερη. Θα συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια που κάνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μπούμε σε άλλες αναγκαστικές αλλαγές για να έχουμε ρυθμό και να ξέρουμε τι ζητάμε κάθε φορά στο γήπεδο.

Υπήρξε μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, μπασκετική και σε συνδυασμό με το καλό κλίμα που υπάρχει στην πόλη, μας βοήθησε να παίξουμε και εμείς ωραίο μπάσκετ. Δεν είναι εύκολη η Α1 και θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους του Αρκαδικού για την προσπάθεια. Χρειάζεται υπομονή και ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα γι αυτούς και για τον Γιάννη Καστρίτη που κάνει εξαιρετική προσπάθεια».

Ο Ντάστιν Χογκ με τη σειρά του... «Ξεκινήσαμε καλά από νωρίς, μας μπήκαν τα σουτ, διατηρήσαμε το πλάνο μας και κρατηθήκαμε σε θέση οδηγού. Φτιάξαμε μια διαφορά από νωρίς, στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να μπούμε με την ίδια ένταση, αλλά είναι καλή ομάδα ο Αρκαδικός και κατάφεραν να μας πλησιάσουν. Ωστόσο δεν αγχωθήκαμε, κρατήσαμε το προβάδισμα που είχαμε και χάρη στα σουτ και τη δημιουργία του Λόουερι, φτάσαμε σε αυτή τη σημαντική νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα