Σκουρτόπουλος: «Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σκουρτόπουλος: «Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα του Ρεθύμνου στην Πάτρα.

Οι Κρητικοί παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξαν καλά, βρέθηκαν κοντά στο σκορ με την έναρξη της τελευταίας περιόδου όμως τελικά έχασαν και τη διαφορά των 14 πόντων με την οποία είχαν επικρατήσει του Απόλλωνα στο Ρέθυμνο.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε ότι, «Συγχαρητήρια στον Κώστα και τον Απόλλωνα για τη σημερινή νίκη. Η ομάδα μετά τις αλλαγες έχει συσπειρωθεί παίζει καλό μπάσκετ και τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Σε ότι αφορά εμάς, σήμερα κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς. Ακόμα και όταν φτάσαμε κοντά στο σκορ δεν απειλήσαμε ποτέ αφού η συμπεριφορά μας και ο τρόπος που πήγαμε να πάρουμε το παιχνίδι ήταν τέτοιος που δεν θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Κάναμε τέσσερα μαζεμένα λάθη και το παιχνίδι τελείωσε εκεί για εμάς αφού ο Απόλλωνας τα εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στη νίκη.

Δυστυχώς φέτος είμαστε μια ομάδα έδρας και αυτό θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια νίκη εκτός έδρας μήπως και κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη γιατι κακά τα ψέματα έχουμε μπει σε δύσκολη κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι με την προσθήκη του Ντελινινκάιτις, αν και έγινε άτσαλα αυτή η αλλαγή μιας και ένας παίκτης πουλήθηκε μέσα στην εβδομάδα, θα βελτιωθούμε, θα μας δώσει εμπειρία και ποιότητα και θα μας βοηθήσει και εμάς να δούμε διαφορετικά τον τρόπο παιχνιδιού».

Ο Χάρης Γιαννόπουλος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και τόνισεότι, «Ήταν ένα ακομα παιχνίδι εκτός έδρας παιχνίδι που δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε πολλα λάθη και επιθετικά και αμυντικα με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να φτάσει σε μια δίκαη νίκη. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο για να βελτιωθούμε. Λόγω των αλλαγών και κάποιων τραυματισμών δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε ακόμα ρυθμό και να βελτιωθούμε. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μέσα στην έδρα μας και να χτυπήσουμε 1-2 ματς εκτός έδρας για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα