«Κίτρινη» προσφορά για το ΑΕΚ - Λαύριο

«Κίτρινη» προσφορά για το ΑΕΚ - Λαύριο

Gazzetta team
«Κίτρινη» προσφορά για το ΑΕΚ - Λαύριο

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με το Λαύριο (23/1, 17:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και για μία σούπερ προσφορά!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με το Λαύριο (23/01, 17:00, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League) συνεχίζεται.

H διοίκηση της AΕΚ εξακολουθεί, ωστόσο, να ανακαλύπτει τρόπους για να διευκολύνει τους οπαδούς της, και παράλληλα, να φέρει όλο και περισσότερους κοντά στην ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της για την προσφορά, που ξεκινά από σήμερα Παρασκευή (15/01) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή (22/01) και αφορά ΜΟΝΟ στο συγκεκριμένο αγώνα. Αναλυτικά: Με κάθε αγορά ενός εισιτηρίου, αυτομάτως ο οπαδός θα αποκτά το δικαίωμα να παραλαμβάνει και ένα δωρεάν (εισιτήριο) ίσης αξίας. Ισχύει για εισιτήρια των 5, 10, 20, 50 ευρώ, και ΟΧΙ για τις θέσεις Baseline – Courtside.

Η προσφορά ισχύει για τη διαδικτυακή προπώληση (μέσω τoυ aekbc.gr και μέσω της viva.gr) και για τα συνεργαζόμενα σημεία της Viva (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro). Η προπώληση εισιτηρίων από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ θα γίνεται κανονικά με τον συνήθη τρόπο, όπερ σημαίνει δεν ισχύει η προσφορά. Γίνεται σαφές, επίσης ότι: Την ημέρα του αγώνα η προσφορά δεν ισχύει.

viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα