Καλαϊτζίδης: «Να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε στην κατηγορία»

Καλαϊτζίδης: «Να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε στην κατηγορία»

bet365

Στη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση που αντιμετωπίζει η Καβάλα στάθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που ενημέρωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ της νεοφώτιστης ομάδας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις 4 προσθήκες που έκανε η ομάδα του πρόσφατα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, γεια σας και καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο. Για την ομάδα μου οι μέρες που πέρασαν ήταν πολύ σημαντικές γιατί άλλαξαν πολλά πράγματα. Οι τρείς νέοι Αμερικανοί παίκτες συν τον Lazer Tyler, έπρεπε να βρουν τους ρόλους τους στην ομάδα. Αυτό έγινε και γίνεται μέρα με τη μέρα. Δυστυχώς για εμάς το ιδανικό θα ήταν να μπορούσαμε να τους έχουμε μερικές μέρες ακόμη η σε ένα παιχνίδι ακόμη πριν δηλαδή από το μάτς στο Λαύριο.

Στο μπάσκετ όμως παλεύεις όπως έρθουν τα πράγματα. Τους είχαμε κοντά μας στο φιλικό της Τετάρτης στο Ιβανόφειο με τον Ηρακλή και είδαμε έστω και σε ένα ανεπίσημο μάτς πόσο καλοί παίκτες είναι και πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας σε όλο το δεύτερο γύρο, στην προσπάθεια που ξεκινάει, αρχής γενομένης με το μάτς στο Λαύριο, για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ξέρουμε πως εδώ και καιρό ήμαστε με την πλάτη στον τοίχο και πως έτσι θα πάνε τα πράγματα μέχρι τέλος. Όμως από την άλλη, κανείς στην ομάδα μας δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει λευκή πετσέτα. Φάνηκε άλλωστε από τις κινήσεις της διοίκησης, τη νίκη μας επί του Αρκαδικού και το κλίμα που έχει αρχίσει να αλλάζει.

Απλά όλα αυτά θα πρέπει να αποτυπωθούν στο παρκέ και με τις ανάλογες νίκες. Το ματς με το Λαύριο είναι κομβικής σημασίας ας μην κρυβόμαστε. Ούτε η ήττα θα σημαίνει καταστροφή, ούτε η νίκη σωτηρία, εντούτοις θεωρώ θα είναι για μας ένα μεγάλο αβαντάζ να κερδίσουμε στο Λαύριο, γιατί ήδη θα έχουμε κερδίσει δύο φορές μία ομάδα! Η σκέψη μας βρίσκεται μόνο στο πως θα το κάνουμε. Εύχομαι να κυλήσει ένα όμορφο Σαββατοκύριακό και να δούμε υπέροχα παιχνίδια σε όλα τα παρκέ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα