Το συγκινητικό μήνυμα του Τζέρι Γουέστ στον Κόμπι (vid)

Το συγκινητικό μήνυμα του Τζέρι Γουέστ στον Κόμπι (vid)

bet365

Τα ξημερώματα ο Κόμπι Μπράιαντ εμφανίσθηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και στα μάτριξ του γηπέδου προβλήθηκε ένα συγκινητικό μήνυμα από τον Τζέρι Γουέστ.

Το «σήμα» του ΝΒΑ και ο άνθρωπος που φρόντισε να έρθει ο Κόμπι στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς το 1996, στέλντοντας τον Βλάντε Ντίβατς στους Χόρνετς για αντάλλαγμα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 37χρονο πλέον σταρ της ομάδας, ο οποίος δε κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Κόμπι 20 χρόνια πριν, είδα κάτι πολύ ξεχωριστό σε σένα. Έναν 17χρονο που ήθελε να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Οι ικανότητές σου, παρά το γεγονός πως ήσουν 17 χρονών ήταν τρομακτικές, κάτι ξεκάθαρο. 20 χρόνια μετά αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου, οι Λέικερς αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους και βλέπω αυτόν τον απίστευτο παίκτη.

Είναι στενάχωρη, αλλά πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα που έχω την ευκαιρία να τιμήσω κάποιον, που θαύμασαν όχι μόνο οι Λέικερς, αλλά οι φίλαθλοι σε όλα τα γήπεδα του ΝΒΑ.

Πέντε φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, πρώτος σκόρερ, All Star συμμετοχές. Παρόλο που άπαντες καταλαβαίνουν το πόσο μεγάλος παίκτης είσαι, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να αντιληφθούν την απίστευτη αίσθηση και επιθυμία σου να γίνεις αυτός που είσαι.

Έχει εμπνεύσει εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο για να γίνουν οι νέοι Κόμπι Μπράιαντ. Απόψε έχουμε την ευκαιρία να πούμε αντίο σε αυτόν τον σπουδαίο παίκτη που άλλαξε το τοπίο στο ΝΒΑ. Από όλους εμάς στους Γουόριορς, θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα από δω και στο εξής», είπε στο μήνυμά του ο Τζέρι Γουέστ.

Δείτε το βίντεο, όπως προβλήθηκε στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου των Γουόριορς.

 

NBA Τελευταία Νέα