Σφαιρόπουλος: «Σκληρή ομάδα με ρόλους η Μπάμπεργκ»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Σκληρή ομάδα με ρόλους η Μπάμπεργκ»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη δυσκολία που κρύβει η αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ (15/01-21:45).

Για πολλούς η Μπάμπεργκ είναι μία ομάδα της σειράς, αλλά για τους μυημένους αποτελεί ένα πολύ καλό σύνολο με άριστη τακτική και μεγάλη ποιότητα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην ανάλυση που έκανε για το ματς με τη γερμανική ομάδα στάθηκε σε αυτά τα σημεία και συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό γιατί ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία άλλων ομάδων στην Ευρωλίγκα, αλλά ο τρόπος που αγωνίζεται είναι υψηλού επιπέδου. Είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Εχει ρόλους, στόχους και ομοιογένεια μέσα στο γήπεδο. Εχει περάσει στο Τοp 16 κι έχει φέρει σε δύσκολη θέση μεγάλες ομάδες, όπως η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ και η Μάλαγα. Προετοιμαζόμαστε τρεις μέρες για αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση και υπομονή. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί με σωστό τρόπο για να βγάλουμε την Μπάμπεργκ από το παιχνίδι της. Εχει το σεβασμό μας η Μπάμπεργκ. Περιμένουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Κάθε παιχνίδι στο Τοp 16 είναι πολύ δύσκολο και θέλουμε ο κόσμος να είναι ο έκτος παίκτης μας».

Ενώ σε ερώτηση για την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι απάντησε πως, «εδώ συζητάμε για το αυριανό παιχνίδι. Για τον Λοτζέσκι δεν ξέρουμε ακόμη».