Τζόρτζεβιτς: «Να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

Τζόρτζεβιτς: «Να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

Τζόρτζεβιτς: «Να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι»
Στην πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε δηλώσεις του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (14/1, 21:15) και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με δηλώσεις του πριν από την προπόνηση εκθείασε την κατάσταση του Ερυθρού Αστέρα και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να βρεθούν στο καλύτερό τους βράδυ προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

«Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε μια πολύ καλή στιγμή. Έχει πάρει τα ηνία από την Παρτιζάν στη Σερβία και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει μια πολύ καλή ομάδα. Έχει παίκτες με πλούσιο ταλέντο, αθλητικούς, έχει έναν προπονητή που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, η διοίκηση είναι σταθερή και τα οικονομικά της πολύ καλά», είπε αρχικά.

Για τις προσθήκες του Ερυθρού Αστέρα:
«Έχει κάνει πρόσφατα κάποιες πολύ σημαντικές μεταγραφές που έχουν δώσει επιπλέον ποιότητα στην ομάδα και εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Για το τι θέλει από το παιχνίδι:
«Αυτό που θέλουμε είναι σε κάθε ματς να είμαστε καλύτεροι. Βλετιωμένοι. Κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις, δουλεύουμε πάρα πολύ και έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες μας. Από το ξεκίνημα της σεζόν έχουμε αγωνιστικές απώλειες και σίγουρα δεν περιμέναμε τον τραυματισμό του Παππά. Ελπίζω ότι και με την επιστροφή του Μποχωρίδη θα έχουμε μία ακόμα λύση και πως όλοι οι παίκτες θα αντεπεξέλθουν»

Για την σχέση των φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού:
«Σέβομαι πάρα πολύ τον κόσμο όλων των ομάδων. Όλους τους φιλάθλους που έρχονται στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν μπάσκετ. Γνωρίζω για την αδελφοποίηση των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα με του Ολυμπιακού. Είναι καλό για το μπάσκετ, αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν κάνει καμία διαφορά στη δουλειά μας. Στη Σερβία ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Όχι μόνο την ομάδα του ο καθένας, αλλά όλο το άθλημα. Και αυτό είναι κάτι που το σεβόμαστε όλοι όσοι υπηρετούμε το άθλημα. Είναι κάτι που μας δίνει… φτερά για να συνεχίσουμε»