Λαμπρόπουλος: «Ήθελα να βοηθήσω την προσπάθεια του Απόλλωνα»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

Λαμπρόπουλος: «Ήθελα να βοηθήσω την προσπάθεια του Απόλλωνα»

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος ήταν εξαιρετικός (18π., 9ρ. κόντρα στα Τρίκαλα) στην πρώτη του εμφάνιση με τον Απόλλωνα και μίλησε για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Πάτρας, όπως και για τη συνέχεια της χρονιάς.

Λαμπρόπουλος: «Ήθελα να βοηθήσω την προσπάθεια του Απόλλωνα»

Οι δηλώσεις του Φώτη Λαμπρόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα:

«Πολύ ωραία τα συναισθήματα και είναι λογικό. Γύρισα στην πόλη μου και στον Απόλλωνα από τον οποίο ξεκίνησα, θέλοντας να τον βοηθήσω σε μια κρίσιμη καμπή αλλά κι εγώ να δείξω και να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε το ματς αυτό που είχε κομβική σημασία, το αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε για το επόμενο που είναι ακόμη πιο δύσκολο, με το Ρέθυμνο.

Λόγω της οικογένειας μου ήθελα να είμαι στην πόλη μου και από τη στιγμή που οι άλλες επιλογές που είχα δεν ήταν αυτό που ήθελα αποφάσισα να επιστρέψω στην Πάτρα. Ήθελα να βοηθήσω πάρα πολύ την προσπάθεια του Απόλλωνα, είδα και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και όλα τα υπόλοιπα ήλθαν ουσιαστικά μόνα τους.

Το κλίμα ήταν πολύ θερμό και ωραίο όπως το περίμενα και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Ξέρω πολύ καλά το εν λόγω κλειστό και πιστεύω ότι με μια ακόμη μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες που τη χρειαζόμαστε, θα πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια.

Γνώρισα τους συμπαίκτες μου μέσα από μια μόνο προπόνηση και έπαιξα. Δεν ήμαστε καλοί στο β’ ημίχρονο και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλό μας να πιστέψει στη νίκη. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό εαυτό στη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Best of internet