Οι Σπανούλης, Ίβκοβιτς & Πρίντεζης θυμούνται το Final 4 της Πόλης (vid)

Οι Σπανούλης, Ίβκοβιτς & Πρίντεζης θυμούνται το Final 4 της Πόλης (vid)

Gazzetta team
Οι Σπανούλης, Ίβκοβιτς & Πρίντεζης θυμούνται το Final 4 της Πόλης (vid)
Oι Βασίλης Σπανούλης, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Γιώργος Πρίντεζης θυμήθηκαν το Final 4 της Πόλης κι όπως είπε ο τελευταίος: «Ήταν η μέρα μας»!

Το «The Euroleague Basketball Magazine» φιλοξένησε αφιέρωμα για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης κι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού γύρισαν τον χρόνο πίσω και θυμήθηκαν στιγμές.

Ο Bασίλης Σπανούλης παραδέχτηκε πως δεν περίμεναν στην αρχή της χρονιάς πόσο μακριά θα φτάσουν: «Εκείνη την χρονιά είχαμε στο μυαλό μας πως θα ξαναχτίσουμε την ομάδα. Οπότε δεν είχαμε στο μυαλό μας να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα» κι ανέφερε για το Final Four: «Μέσα στην καρδιά μας αρχίσαμε να το πιστεύουμε , ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Ναι, η ΤΣΣΚΑ ήταν το φαβορί, εμείς όχι και έγινε κάτι ξεχωριστό»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς... αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σπανούλης δεν είναι μόνο για το κρίσιμο καλάθι ή τα κρίσιμα λεπτά. Ήταν πραγματικός ηγέτης. Σε 100 παιχνίδια, 1 να είχε την τύχη να τελειώσει όπως αυτό το παιχνίδι. Ναι έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι η Ευρωλίγκα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης το πίστεψε μετά την χαμένη βολή του Σισκάουσκας: «Παιχνίδι με το παιχνίδι χτίζαμε χαρακτήρα. Σε κάθε παιχνίδι παίζαμε καλύτερα. Πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Όλη η ομάδα ήταν έτοιμη να παίξει στο 100%. Κάτι μέσα μου έλεγε ότι θα το πάρουμε. Το ένιωσα όταν έχασε τη βολή ο Σισκάουσκας. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και εκείνη ήταν η μέρα μας».

Στο 5:15 το απόσπασμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.