Ευχαρίστησε τον κόσμο κι έκανε νέο κάλεσμα ο Αρκαδικός

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ευχαρίστησε τον κόσμο κι έκανε νέο κάλεσμα ο Αρκαδικός

bet365

Ο Αρκαδικός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του για τη δυναμική παρουσία που έδωσε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τον κάλεσε να τον στηρίξει κι απέναντι στην Κηφισιά (16/1, 17:00).

«Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΔΑΚ Τρίπολης, ήταν μια ακόμα από τις σημαντικότερες στην ιστορία της ομάδας μας και όλοι εσείς για μια ακόμα φορά ήσασταν εκεί. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες, θέλουν να πουν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για την παρουσία σας και για την στήριξή σας και να σας καταστήσουν σαφές πως η δύναμη που δίνει ο καθένας από εσάς είναι τεράστια.

Αισθάνονται επίσης την ανάγκη να σας καλέσουν και σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν κόντρα στην Κηφισιά, το επόμενο Σάββατο 16-1-2016 για την 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο και η φωνή του καθένα από εσάς εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Σας καλούμε, λοιπόν, να γίνετε ο έκτος παίκτης μας και να μας βοηθήσετε να φτάσουμε στο ροζ φύλλο αγώνα», αναφέρει η ανακοίνωση του Αρκαδικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα