Ευχαρίστησε τον κόσμο κι έκανε νέο κάλεσμα ο Αρκαδικός

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 16/1 17:00

Ευχαρίστησε τον κόσμο κι έκανε νέο κάλεσμα ο Αρκαδικός

Ο Αρκαδικός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του για τη δυναμική παρουσία που έδωσε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τον κάλεσε να τον στηρίξει κι απέναντι στην Κηφισιά (16/1, 17:00).

Ευχαρίστησε τον κόσμο κι έκανε νέο κάλεσμα ο Αρκαδικός

«Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΔΑΚ Τρίπολης, ήταν μια ακόμα από τις σημαντικότερες στην ιστορία της ομάδας μας και όλοι εσείς για μια ακόμα φορά ήσασταν εκεί. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες, θέλουν να πουν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για την παρουσία σας και για την στήριξή σας και να σας καταστήσουν σαφές πως η δύναμη που δίνει ο καθένας από εσάς είναι τεράστια.

Αισθάνονται επίσης την ανάγκη να σας καλέσουν και σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν κόντρα στην Κηφισιά, το επόμενο Σάββατο 16-1-2016 για την 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο και η φωνή του καθένα από εσάς εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Σας καλούμε, λοιπόν, να γίνετε ο έκτος παίκτης μας και να μας βοηθήσετε να φτάσουμε στο ροζ φύλλο αγώνα», αναφέρει η ανακοίνωση του Αρκαδικού

Best of internet