Κάρφωσε σωστά αυτή τη φορά ο Γκριν (vids)

Κάρφωσε σωστά αυτή τη φορά ο Γκριν (vids)

bet365

Ο... γκαφατζής Γκάρλον Γκριν πραγματοποίησε δυο πολύ θεαματικά καρφώματα και κατέκτησε το βραβείο στον διαγωνισμό καρφωμάτων του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο αδερφός του κορυφαίου dunker, Τζέραλντ Γκριν έδειξε ότι μπορεί και αυτός να προσφέρει θεάμα υψηλού επιπέδου, επικράτησε στον τελικό του διαγωνισμού του Ντάνιελ Θάις της Μπάμπεργκ και... πήρε το άιμα του πίσω για την τρελή γκάφα που είχε κάνει πριν μερικές εβδομάδες.

Ο παίκτης της Τούμπινγκεν είχε γίνει viral όταν κάρφωσε στο καλάθι της ομάδας του σε αγώνα για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον διαγωνισμό τριπόντων, νικητής ήταν ο Περ Γκούντερ, ο οποίος μοιράστηκε το χρηματικό έπαθλο με ερασιτέχνη αθλητή.

Στο κυρίως μενού της βραδιάς η ομάδα των Γερμανών παικτών επικράτησε αυτής των Διεθνών με 128-118 με το θέαμα να ρέει άφθονο.

Πολυτιμότερος παίκτης ο Γιόχαν Βόιγκτμαν με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Δείτε το κάρφωμα που έδωσε τον τίτλο στον Γκριν:

LIVE auf TelekomBasketball.de: der Dunking-Contest beim Beko B...

LIVE-VIDEO: Hat jemand gesagt, Garlon Green könnte es nur auf den falschen Korb spektakulär? Nix da! Der Tübinger Highflyer sichert sich den Sieg beim Telekom Basketball Dunk Contest - und wie!Das ALLSTAR Game und den kompletten Wahnsinn aus der Beko BBL gibt’s LIVE und in HD auf www.TelekomBasketball.de! #ALLSTARDay

Posted by Beko Basketball Bundesliga on Saturday, January 9, 2016

Η οικογένεια Γκριν μπορεί να πηδήξει:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα