Σ. Μαρκόπουλος: «Δεν έχουμε βρει ακόμα ισορροπία»

ΠΑΟΚ - ΚΑΒΑΛΑ 71-60

Σ. Μαρκόπουλος: «Δεν έχουμε βρει ακόμα ισορροπία»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θεωρεί πως η ομάδα του δεν έχει βρει ακόμα ισορροπία, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θωμά Κώττα (15π.).

Σ. Μαρκόπουλος: «Δεν έχουμε βρει ακόμα ισορροπία»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς, δεν ξέραμε αν θα παίξουν οι Αμερικανοί της Καβάλας που αποχώρησαν. Αρχίσαμε δυνατά από την άμυνα αλλά δεν το κάναμε και στην επίθεση. Δεν είχαμε καλές επιλογές, ήμασταν άστοχοι, δεν τελειώσαμε φάσεις από κοντά και έτσι το σκορ ήταν χαμηλό. Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδίως από το πεντάλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου, η ομάδα άνοιξε το παιχνίδι, διάβασε τον αντίπαλο, βρήκαμε λύσεις και ελεύθερα σουτ για να πάρουμε τη διαφορά. Στο τέλος ήταν εύκολο το έργο μας. Το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο».

Στη συνέχεια έκανα απολογισμό του α' γύρου: «Αρχίσαμε με 0-4 το Πρωτάθλημα δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι ή τελείως άσχημα. Υπήρξαν παιχνίδια που μας αδικούν τα αποτελέσματα τους. Δεν σας κρύβω ότι η ισορροπία της ομάδας δεν έχει βρεθεί ακόμη και με τους τραυματισμούς. Δεν μπορούμε να βρούμε ακόμη τους ρόλους και το πως μπορούν να συνεργαστούν οι παίκτες μεταξύ τους. Με την είσοδο του Σοφοκλή αλλάξαμε το παιχνίδι μας. Είχαμε όμως τραυματισμούς όπως του Βασιλειάδη που μας άφησε πίσω. Όταν παίζεις με διαφορετικούς παίκτες αλλάζουν οι ισορροπίες. Είμαστε λίγο κουρασμένοι και αυτό φαίνεται επιθετικά. Υπάρχουν κινήσεις παικτών που απλώς βρίσκονται μέσα στο γήπεδο κάποιες φορές».

Για την εμφάνιση του Θωμά Κώττα (15π.): «Είναι παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά πρέπει να βάλει δύναμη στο παιχνίδι του. Η θέση του προϋποθέτει δύναμη γιατί πέφτει ξύλο εκεί. Πρέπει να κρατάει τους αντιπάλους μακριά. Επιθετικά για την ηλικία του έχει πλουραλισμό, αν βελτιώσει τις ισορροπίες του έχει μέλλον μπροστά του».

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο: «Ήταν ένας στόχος και τον χάσαμε. Και να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα δεν μπορούμε να το αναπληρώσουμε. Ήταν μία κακή εμφάνιση και κακή μέρα. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας από την αρχή. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να δούμε ότι υπάρχει μπροστά  μας. Όταν έχεις 4/27 τρίποντα σε μία ομάδα που παίζει κλειστά στη ρακέτα και χάνεις εύκολα καλάθια, δημιουργούνται προβληματισμοί. Πάντα υπάρχουν πολλές απόψεις αλλά το θέμα είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι». 

Ο Θωμάς Κώττας από την πλευρά του: «Δε βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και έτσι δεν πήραμε διαφορά ασφαλείας από νωρίς. Στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, μπήκανε κάποια σουτ και στο τέλος φτάσαμε σχετικά εύκολα στη νίκη. Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση μου, περιμένω ανάλογα με το χρόνο μου να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Κάνω προπονήσεις με τον Σοφοκλή, παλαιότερα με τον Λάζαρο και έμαθα πολλά από παίκτες όπως αυτοί, που με βοήθησαν πολύ στον τρόπο παιχνιδιού μου».

Best of internet