Ζντοβτς: «Του έδωσα δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν αντέδρασε σωστά»

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕΚ 74-78

Ζντοβτς: «Του έδωσα δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν αντέδρασε σωστά»

Ζντοβτς: «Του έδωσα δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν αντέδρασε σωστά»

Ο Γιούρε Ζντοβτς ενοχλήθηκε που δεν έδειξαν νοοτροπία μεγάλης ομάδας απέναντι στον Αρκαδικό κι αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον DJ Κούπερ.

Ο Σλοβένος τεχνικός ανέφερε για τη δύσκολη νίκη επί του Αρκαδικού: «Συγχαρητήρια στον Γιάννη Καστρίτη. Προετοίμασε πολύ καλά το παιχνίδι και μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Μπορεί να σκοράραμε 40 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην άμυνα δεν ήμασταν καλοί. Αυτά που προετοιμάσαμε όλη την εβδομάδα δεν μας βγήκαν. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Οι παίκτες φοβήθηκαν και δεν ήθελαν να σουτάρουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί είχαν περισσότερη ενέργεια οι παίκτες του Αρκαδικού από τους παίκτες μου. Παρ’ όλα αυτά κερδισαμε, έχουμε προβλήματα, αλλά και λίγη τύχη. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

Όσο για το περιστατικό με τον DJ Κούπερ: «Δεν είναι η δουλειά μου να πω τι συνέβη στα αποδυτήρια. Όλοι είδαν ότι ο Κούπερ δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Όταν τον έβγαλα πρώτη φορά αντέδρασε άσχημα. Του έδωσα μία δεύτερη ευκαιρία, όμως δεν αντέδρασε σωστά. Έτσι αποφάσισα να τον στείλω στα αποδυτήρια. Δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι και όχι δεν είπαμε κάτι στο ημίχρονο».

Για τη νοοτροπία της ΑΕΚ: «Κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι εύκολο να παίξεις. Το δύσκολο είναι να παίξεις κόντρα στον Αρκαδικό και να δείξεις χαρακτήρα. Το δύσκολο είναι να παίξεις με μικρότερες ομάδες. Δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ γι αυτό».

Για το παιχνίδι του Αρκαδικού: «Σέβομαι κάθε αντίπαλο. Η Ελλάδα έχει πραγματικά τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Έχει και πολύ καλούς παίκτες με παιδεία. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ακόμα και οι αιώνιοι έχουν δυσκολίες. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως δεν είχαμε νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Σίγουρα παλέψαμε αρκετά, αλλά ο Αρκαδικός πάλεψε περισσότερο. Αυτό που θέλω είναι να πείσω κάθε παίκτη να κάνει αυτό που θέλω. Όποιος δεν μπορεί να φύγει».

 

Best of internet