Δοκιμασίες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη

Αντωνία Σπανού
Δοκιμασίες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη
Ο πρώτος γύρος της Basket League φτάνει στο τέλος του και η 13η αγωνιστική επιφυλάσσει εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη.

Ο πρώτος γύρος της Basket League ολοκληρώνεται και η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιφυλάσσει σκληρές «μάχες» σε όλα τα παρκέ με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη να δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Το πρόγραμμά το Σάββατο ανοίγει με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες θα εμφανισθούν ενισχυμένες με νέες προσθήκες (Λαμπρόπουλος, Βίλιαμσον, Μπράουν).

Ο Κολοσσός φιλοξενεί τον ανεβασμένο Άρη που μετά από την μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Νεπτόυνας, δοκιμάζεται στην Ρόδο. Εκτός έδρας δοκιμασία και για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Αρκαδικό, που μετά την βαριά ήττα από την Καβάλα, θέλει να επιστρέψει με μια καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Κόροιβος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, φιλοξενείται από το ενισχυμένο με τον Μάρκο Κέσελ Λαύριο, που αναζητά μια νίκη... ανάσα στην βαθμολογία.

Οι αναμετρήσεις του Σαββάτου ολοκληρώνονται με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καβάλα. Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την Βαλένθια αλλά και την κούραση από την ταλαιπωρία με το ταξίδι, ψάχνει μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Καβάλα ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η Καβάλα από την άλλη προέρχεται από ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Αρκαδικό και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι της Κυριακής το Ρέθυμνο, μετά την ήττα από τον Άρη, υποδέχεται τον Ολυμπιακό που ταξίδεψε κατευθείαν από την Ισπανία μετά το παιχνίδι με την Λαμποράλ, στην Κρήτη και ήδη προετοιμάζεται για το παιχνίδι στο Ηράκλειο.

Πολύ δύσκολο ματς για τον Αρη, που δοκιμάζεται στη Ρόδο από τον Κολοσσό. Στο 1.50 στην Expekt η νίκη της ομάδας του Πρίφτη.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της Δευτέρας (11/1) όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Κηφισιά. Η Κηφισιά θα πάει στο ΟΑΚΑ, με καλή ψυχολογία μετά την νίκη κόντρα στον Κολοσσό και τον Λάουρι σε πολύ καλή κατάσταση να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (9/1)

17:00 ΠΑΟΚ – Καβάλα (Novasports 2)

17:00 Αρκαδικός – ΑΕΚ (Novasports 2)

17:00 Λαύριο – Κόροιβος (Novasports2)

17:00 Απόλλων Πάτρας – Τρίκαλα (Novasports2)

17:00 Κολοσσός Ρόδου – Άρης (Novasports 4)

Κυριακή (10/1)

16:30 Ρέθυμνο – Ολυμπιακός (Novasports 3)

Δευτέρα (11/1)

17:00 Παναθηναϊκός – Κηφισιά (Novasports 2)

Δείτε την βαθμολογία εδώ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα