ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΥΝΙΚΑΧΑ 68-66

Διαμαντίδης: «Αντιδράσαμε σωστά»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανέφερε πως όταν η Ουνικάχα τους πέρασε στο σκορ ήταν νευρικοί, αλλά τελικά αντέδρασαν σωστά και πήραν τη νίκη.

Διαμαντίδης: «Αντιδράσαμε σωστά»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέφερε αρχικά για τη νίκη επί της Ουνικάχα: «Καλησπέρα, σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια πράγματα που θέλαμε στο παιχνίδι τις ημέρες που πέρασαν. Πήραμε σε δύο σημεία μικρή διαφορά. Η Μάλαγα μας πέρασε στο σκορ, πανικοβληθήκαμε λίγο εκεί. Αλλά αντιδράσαμε σωστά. Ο Φελντέιν έβαλε ένα μεγάλο σουτ, αλλά πιο πριν υπήρχαν παιδιά που μας επέτρεψαν να φτάσουμε σε αυτό το σουτ. Κρατάμε τη σημαντική νίκη, δεν θέλαμε να χάσουμε μέσα στην έδρα μας.

Εμείς επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, αλλά από δικά μας λάθη δεν καταφέραμε να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά. Η Μάλαγα γύρισε το παιχνίδι, η ομάδα ήταν λίγο νευρική, αλλά τα καταφέραμε.

Αν μπεις στο γήπεδο και δεν κάνεις αυτά που πρέπει, θα χάσεις. Η ομάδα έχει κάνει αρκετά βήματα από τον πρώτο γύρο και θα βελτιωνόμαστε κι άλλο. Σε δύο τρία παιχνίδια ναι φτάσαμε να παιχτεί η νίκη στο σουτ. Είναι ένα παζλ και διορθώνουμε κομμάτι κομμάτι. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε για να φτάνουμε άνετα στη νίκη».