Καλλινικίδης: «Να παλέψουμε το ματς με ΑΕΚ»

Καλλινικίδης: «Να παλέψουμε το ματς με ΑΕΚ»

bet365

Ο Αρκαδικός υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τρίπολη για τη 13η αγωνιστική της Basket League και ο Αβραάμ Καλλινικίδης μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο άσος των νεοφώτιστων ενημέρωσε το blog που διατηρεί στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Φίλες και φίλοι ένα ακόμα ραντεβού μας εδώ από την στήλη μου στο ΕΣΑΚΕ είναι γεγονός.

Η εβδομάδα που πέρασε, ήταν ίσως η πιο δύσκολη για εμάς, από την φετινή σεζόν. Μετά την ήττα στην Καβάλα, παρά τα όποια ελαφρυντικά είχαμε με την ασθένεια των παιδιών που ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ, η απογοήτευση ήταν μεγάλη.

Στο παιχνίδι δεν λειτούργησε τίποτα καλά για εμάς, ενώ παίζαμε κόντρα σε μια ψυχωμένη ομάδα, με κόσμο να φωνάζει συνεχώς και να δημιουργεί ατμόσφαιρα που βοηθάει τον γηπεδούχο. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, είχαμε και έχουμε πολλά να διορθώσουμε κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας, είχαμε και την αποχώρηση δύο παιδιών, ωστόσο έχουμε ακόμα πολύ δρόμο.

Μια ήττα δεν σε βγάζει εκτός στόχων, ωστόσο πρέπει να είμαστε όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το ματς με τη ΑΕΚ. Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ, είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως πρέπει να παλέψουμε το ματς.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως κοιτάμε την Κηφισιά ή τα πιο… βατά παιχνίδια, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να «αδιαφορούμε» για κάποιο ματς, όσο δύσκολο και αν είναι.

Προχωράμε, λοιπόν, κοιτάμε μπροστά, παλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα μας βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα