«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη νίκη»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΡΛΟΥ

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη νίκη»

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη νίκη»

Το Λαύριο υποδέχεται τον Κόροιβο και ο Νίκος Μπάρλος θεωρεί τη νίκη μονόδρομο για την ομάδα του.

Ο Νίκος Μπάρλος αναφέρει στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος:

«Εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνταξης, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλές ατυχίες. Τώρα όμως δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη ΝΙΚΗ. Την περασμένη εβδομάδα στα Τρίκαλα ένα «νεκρό» διάστημα δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε το διπλό. Το γεγονός ότι δείξαμε ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι, διεκδικώντας μέχρι το τέλος τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, αποδεικνύει ότι η ομάδα έχει στόφα νικητή όμως από τη στιγμή που δεν νικήσαμε μας μένει πικρή γεύση.

To Λαύριο αναζητά μία βαθμολογική ανάσα φιλοξενώντας τον Κόροιβο. Σε απόδοση 1.90 ο άσος στηv Expekt.

Αφήνουμε πίσω μας το συγκεκριμένο ματς και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό με τον Κόροιβο, στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, άλλος δρόμος για μας εκτός από τη νίκη. Οι αντίπαλοι μας είναι μια πολύ καλά δομημένα ομάδα που χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα.

Η αποστολή μας είναι δύσκολη και για να φύγουμε από το παρκέ νικητές πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η προσθήκη του Μάρκο Κέσελ είναι σημαντική και ένας τόσο έμπειρος και ικανός παίκτης θα βοηθήσει όλη την ομάδα να αποδώσει καλύτερα. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στις νίκες»!

Best of internet