Ανακοινώθηκε και... μίλησε ο Κρίστμας (pics)

Ανακοινώθηκε και... μίλησε ο Κρίστμας (pics)

Ανακοινώθηκε και... μίλησε ο Κρίστμας (pics)

bet365

H AEK επισημοποίησε με ανακοίνωσή της τη συμφωνία της με τον Ντιόντε Κρίστμας.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι και επισήμως μέλος της ΑΕΚ αφού η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προχώρησε στην ανακοίνωση της συνεργασιας των δύο πλευρών.

Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αμερικανός γκαρντ (29 χρ., 1μ.96) υπέγραψε σήμερα (08/01) συμβόλαιο, στα γραφεία της ΑΕΚ, παρόντος του Μάκη Αγγελόπουλου».

Ο Ντιόντε Κρίστμας μίλησε στην επίσημη ιστοσλίδα της ΚΑΕ...

- Μετά από μία επιτυχημένη καριέρα σε Ευρώπη και NBA επέστρεψες ξανά στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Είσαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση;

«Αισθάνομαι σαν να επέστρεψα σπίτι μου. Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα. Ήλθα σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατές ομάδες, αλλά εγώ επέστρεψα στην καλύτερη ομάδα, και είμαι πανέτοιμος για να κερδίσω».

- Είπες ότι είναι η «καλύτερη ομάδα». Γνωρίζεις δηλαδή την ιστορία της αλλά και δυναμική της.

«Ναι, τα γνωρίζω. Νιώθω, ότι θα αντιπροσωπεύσω μία βαριά φανέλα, με πολύ κόσμο από πίσω και με δυνατή θέληση για τη νίκη. Έχω να δώσω πολλά με την προσωπικότητα μου, θα παίξω όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε τις νίκες και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ένα ακόμα πρωτάθλημα για την ΑΕΚ».

- Μίλησες με τον κόουτς Ζντοβτς πριν πεις «ναι» στην ΑΕΚ;

«Όχι, δεν έχω προλάβει να μιλήσω με τον κόουτς. Μίλησα με τον ατζέντη μου, μου είπε για την ΑΕΚ και όπως είπα και πριν αισθάνομαι την Ελλάδα σαν το σπίτι μου και δεν το σκέφτηκα καθόλου για να απαντήσω θετικά. Είναι η τρίτη μου φορά εδώ».

- Γεννήθηκες στην Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια (στις ΗΠΑ). Το γνωρίζεις ότι το... σπίτι της ΑΕΚ είναι η Νέα Φιλαδέλφεια;

«Αλήθεια; Δεν το πιστεύω αυτό μου λες. Είναι τρελό. Γι αυτό (σας είπα) αισθάνομαι σαν να ήλθα σπίτι μου»

- Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πολύ ενθουσιασμένος με την μεταγραφή σου στην ΑΕΚ. Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

«Ναι, φυσικά. Τους ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι... είμαι εδώ. Έτοιμος για νίκες. Πάμε μαζί να το πετύχουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα