Υπέγραψε και παίζει κόντρα στα Τρίκαλα ο Λαμπρόπουλος

Φάνης Παναγιώτου
Υπέγραψε και παίζει κόντρα στα Τρίκαλα ο Λαμπρόπουλος

bet365

Ο Αρκαδικός ανακοίνωσε το... διαζύγιο με τον Φώτη Λαμπρόπουλο, ωστόσο ο τελευταίος δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς ομάδα.

Ο πολύπειρος φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα κι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην κομβικής σημασίας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (09/01).

Σε 12 συμμετοχές στη φετινή Basket League ο Φώτης Λαμπρόπουλος είχε 9.2 πόντους και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ως παίκτης του Αρκαδικού.

Η ανακοίνωση των Πατρινών: «Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ντέγιαν Τσουπ.

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί κόντρα στα Τρίκαλα ο Απόλλωνας. Στο 1.42 στην Expekt η νίκη των Πατρινών.

Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ, είναι γεννημένος το 1983 και αγωνίζεται στη θέση του Forward. Την προηγούμενη χρονιά o Τσουπ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου και το ΑΠΟΕΛ.

Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1+6 μήνες και ο Σερβοβόσνιος παίκτης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Ντέγιαν Τσουπ στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα