Στο πλευρό του Κυζερίδη και ο Ντέιβιντ Ρίβερς (vid)

Στο πλευρό του Κυζερίδη και ο Ντέιβιντ Ρίβερς (vid)

Στο πλευρό του Κυζερίδη και ο Ντέιβιντ Ρίβερς (vid)

bet365

Ο Νίκος Κυζερίδης δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο και ο Ντέιβιντ Ρίβερς στέκεται στο πλευρό του δορίζοντας αντικείμενα στο Charity Idols.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της εκπληκτικής πορείας του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ρώμης του 1997, προσέφερε υπογεγραμμένα από τον ίδιο αντικείμενα στο Charity Idols για την ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη.

Η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του αθλητισμού συνεχίζεται ασταμάτητα. Η υπόθεση του Νίκου Κυζερίδη έφτασε στα αυτιά του παλαίμαχου Αμερικανού σταρ του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος μέσω του συνεργάτη του κυρίου Θέμη Καρβουντζή, επικοινώνησε μαζί μας για να προσφέρει με την σειρά του, ένα πόλο tshirt του Ολυμπιακού υπογεγραμμένο από την πρώτη μέρα που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα, ένα ζευγάρι φορεμένα παπούτσια του υπογεγραμμένα, αλλά και μια άυλη δημοπρασία, που θα δώσει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να βγούνε έξω για γεύμα μαζί του και να τον γνωρίσουνε από κοντά. Δείτε το σχετικό βίντεο που μας έστειλε! Όλα αυτά πολύ σύντομα στο www.charityidols.gr "Solidarity 4 Ever" #nikoskyzeridis #davidrivers #olympiakosbc #charityidols #happycharity #solidarity4ever

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @charityidols στις

 

Τελευταία Νέα