Πλάθα: «Δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, απουσίες, ταξίδι...»

Γιάννης Ράμμας
Πλάθα: «Δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, απουσίες, ταξίδι...»
Ο Ζοάν Πλάθα επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης της Ουνικάχα με τον Παναθηναϊκό (8/1, 21:45/novasports 2) στο ΟΑΚΑ (2η αγων. ΤΟΡ 16), απόντος εμπύρετου Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

«Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση λόγω της δυσκολίας του αντιπάλου, ο οποίος παραλίγο θα 'χε νικήσει τη Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα του ΤΟΡ 16. Επίσης είναι πρώτοι στην Ελλάδα με 12-0, έχουν νικήσει τη Μπαρτσελόνα, τη Ζαλγκίρις (ανέφερε και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά μάλλον εκ παραδρομής). Προσθέστε κι ένα δύσκολο ταξίδι. Ξέρουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να εγκλιματίζουμε τον Νέλσον και τον Κούλεϊ και θέλουμε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε και τον Κουζμίνσκας εκτός πέραν του Μάρκοβιτς, ο οποίος σίγουρα θα μας έδινε επιπλέον αξιόλογη βοήθεια. Όπως και να 'χει, πρόκειται για μία αναμέτρηση στην οποία μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να κερδίσουμε εμπειρίες για το μέλλον» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ουνικάχα ο 52χρονος Καταλανός προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.