Ματσάρα στη Μόσχα, δοκιμασία για τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ματσάρα στη Μόσχα, δοκιμασία για τον Ολυμπιακό
Με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Euroleague, με τη δεύτερη αγωνιστική του TOP 16 να περιλαμβάνει μεγάλα ματς!

Πρώτο τζάμπολ στη Μόσχα. Το ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να είναι ο τελικός της φετινής διοργάνωσης. Ίσως και να είναι. Αυτό θα το μάθουμε τον Μάιο. Για την ώρα οι δύο τους θ' αναμετρηθούν σ' ένα εξαιρετικά σημαντικό, με τη νίκη των Μαδριλένων να φτάνει στο 4.60!

Βέβαια, η Sportingbet.gr σου δίνει την ευκαιρία να κάνει παιχνίδι με αρκετά ακόμα ειδικά στοιχήματα. Under/over, ημίχρονα/τελικά αλλά και ειδικά παικτών! Πόσους πόντους θα βάλουν οι Ντε Κολό και Τεόντοσιτς; Πόσους ο Αγιόν και πόσους ο Ροντρίγκεθ; Κάνε παιχνίδι σε υψηλές αποδόσεις!

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λαμποράλ με τον Ολυμπιακό.

Σημαντικό ματς και στην Τουρκία. Η Νταρουσάφακα υποδέχεται την Τσεντεβίτα κι αν βλέπεις τους Κροάτες να κάνουν την έκπληξη, τότε δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο διπλό σε απόδοση 3.00!

Όσο για τον Ολυμπιακό; Δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμποράλ Κούτσα κι η νίκη του πληρώνει 1.85. Ούτε εδώ, όμως, η Sportingbet.gr μένει στα... κλασικά στοιχήματα. Πληθώρα επιλογών, με το over 12.5 του Βασίλη Σπανούλη -για παράδειγμα- να πληρώνει 1.85! Κάνε παιχνίδι με τον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά και με αρκετούς ακόμα παίκτες όπως ο Πρίντεζης ή ο Χάκετ.

Φινάλε με ακόμα μία ματσάρα. Αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Κίμκι. Θα τα καταφέρει η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ; Ο άσος με χάντικαπ προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού, ενώ η νίκη των «Μπλαουγκράνα» από ημίχρονο τιμάται στο 1.65! Όσο για τους παίκτες; Πληθώρα επιλογών κι εδώ! Κάνε παιχνίδι με τον Τόμιτς, τον Ναβάρο, τον Σβεντ κι αρκετούς ακόμα σε πολύ καλές αποδόσεις!