Τζόρτζεβιτς: «Απ' τα κλειδιά ο Παπαγιάννης, αλλά η υπομονή είναι σημαντική»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Απ' τα κλειδιά ο Παπαγιάννης, αλλά η υπομονή είναι σημαντική»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δε μπορούσε να μη πιστώσει μερίδιο νίκης επί της ΑΕΚ (64-67) στο ΟΑΚΑ και στον Γιώργο Παπαγιάννη, αλά εξήγησε πως ξέρει καλά τη διαδικασία με τους νεαρούς παίκτες και συνέστησε υπομονή.

«Ήταν μία πολύ καλή μπασκετική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν πολύ τη νίκη. Προσπάθησαν σκληρά κι έπαιξαν με καρδιά. Οι παίκτες τα 'δωσαν όλα κι οι ομάδες ήταν κατάλληλα προετοιμασμένες. Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς. Προερχόμασταν από μία δύσκολη αναμέτρηση κι από μία ήττα απ' τη Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα. Εκεί δεν μπήκαμε καλά. Σήμερα αυτό προσπαθήσαμε να αποφύγουμε. Οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι και μπήκαν με αυτοπεποίθηση στο παρκέ. Δεν δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ξεφύγει, παρά μόνο κάποια στιγμή στο τρίτο δεκάλεπτο, πράγμα φυσιολογικό. Κάναμε καλή δουλειά απέναντι στα ατού της ΑΕΚ. Ξέραμε πως έχει έναν πολύ ταλαντούχο επιθετικά παίκτη στον Μαυροκεφαλίδη και νομίζω πως τον αντιμετωπίσαμε σωστά. Ήταν πολύ σημαντική η αμυντική προσήλωσή μας. Ήταν σημαντική επίσης κι η αντιμετώπιση του Κούπερ. Ξέραμε πως ήταν η μηχανή τους, ο δημιουργός τους. Έως τώρα είχε 10 ασίστ και 17 πόντους κατά μέσο όρο. Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά, ειδικά με τον Καλάθη» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 12ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...τους Καλάθη & Παπαγιάννη: «Η δουλειά του Νικ είναι ν' ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε κάθε αναμέτρηση. Ήταν αυτός που ανέβασε την άμυνά μας. Όταν χρειάζεται να ξεκουραστεί, θα ξεκουραστεί. Το καλό με το Νικ είναι πως το κάνει σε κάθε αναμέτρηση. Μπορεί να μην είναι καλός κάποιες φορές σ' άλλους τομείς, αλλά στο κομμάτι της ενέργειας και της άμυνας είναι πάντα στο ίδιο επίπεδο. Ο Παπαγιάννης αρχίζει αντιλαμβάνεται το μπάσκετ σ' αυτό το επίπεδο. Δουλεύει σκληρά όλο και πιο πολύ. Είναι καλό παιδί και δουλευταράς. Σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι και βελτιώνεται. Η σημερινή (3/1) ήταν μία μεγάλη αναμέτρηση και μόνο θετικό είναι από ψυχολογικής πλευράς κι από πλευράς εμπειρίας ότι αγωνίστηκε. Νομίζω πως σήμερα (3/1) ήταν ένα απ' τα κλειδιά της νίκης μας. Δουλειά μας είναι να τον κάνουμε σημαντικό κομμάτι της ομάδος. Ξέρω ότι όλοι μιλούν για τους νεαρούς παίκτες με ενδιαφέρον. Πιστέψτε με, ξέρω τη διαδικασία για τους νεαρούς παίκτες. Θα πάρουν τις ευκαιρίες, όταν είναι η κατάλληλη ώρα. Ξέρω καλά τη διαδικασία. Η υπομονή είναι σημαντική σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Κούζμιτς κόντρα στην Καβάλα χτύπησε τον αστράγαλο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό. Παρόλα αυτά προπονήθηκε και πριν απ' την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Ραντούλιτσα θέλαμε να παίξει σκληρά και δυνατά. Έπεσε στην παγίδα των φάουλ, ο Γιώργος πήρε την ευκαιρία κι ανταποκρίθηκε επάξια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα