Σφαιρόπουλος: «Ο Τζόνσον-Όντομ έκανε καλό παιχνίδι»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Σφαιρόπουλος: «Ο Τζόνσον-Όντομ έκανε καλό παιχνίδι»

Σφαιρόπουλος: «Ο Τζόνσον-Όντομ έκανε καλό παιχνίδι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ και παράλληλα μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Απόλλωνα.

«Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το ελέγξαμε από την άμυνά μας. Σε κάθε ημίχρονο δεχθήκαμε από 31 πόντους. Αυτό που δεν κάναμε όσο θα θέλαμε, ήταν στο πρώτο ημίχρονο να λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεση. Η τακτική της ομάδας της Πάτρας ήταν να κλείσει τους διαδρόμους και να μας αφήσεις το σουτ. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ. Ισως να είχαμε κι έναν εκνευρισμό. Πιστεύω πως δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά στην άμυνα και πιο αποφασιστικά στην επίθεση. Διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι. Είδαμε πολλές ωραίες συνεργασίες και κάπως έτσι βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Τα σουτ που βγάλαμε ήταν καλύτερου ρυθμού, ήμασταν πιο εύστοχοι και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είναι μία καλή νίκη», είπε αρχικά ο head coach του Ολυμπιακού..

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέχεια τόνισε πως «χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες. Ο Τζέιμς μετά τον χρόνο προσαρμογής του μπαίνει πιο δυνατά στην ομάδα. Ο Τζόνσον-Οντομ για πρώτο παιχνίδι έκανε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε με αυτούς τους δύο παίκτες κάποιες λεπτομέρειες στις συνεργασίες. Είναι λογικό να μην υπάρχει η τέλεια συνεργασία με τους υπόλοιπους ανάλογα με τις καταστάσεις που συναντάμε μέσα στο παιχνίδι. Κρατήσαμε εκτός τον Πρίντεζη που έχει μία ελαφρά ενόχληση - χωρίς να είναι κάτι σημαντικό -για τον ξεκουράσουμε, όπως και τον Τσαϊρέλη που έχει ένα θέμα με τη μέση του και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάποια υποτροπή. Είναι σημαντικό ότι είχαμε ένα καλό παιχνίδι και πολλοί παίκτες ήταν έτοιμοι. Δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεντρωνόμαστε στην Ευρωλίγκα και στο παιχνίδι με την Λαμποράλ που είναι πολύ σημαντικό, όπως όλα του Ομίλου».

Τέλος, ο τεχνικός των Πρωταθλητών ανέφερε: «Ευχαριστώ τον κόουτς για καλά λόγια. Η Πάτρα κάνει πολύ καλή προσπάθεια. Με τις προσθήκες έχει ανέβει. Είχε τρεις νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πολλά για το μέλλον. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο. Είναι μία ώρα που βολεύει τις οικογένειες. Θέλουμε να έχουμε κι άλλο κόσμο. Ευχαριστώ όσους ήρθαν σήμερα κι εύχομαι να έχει περισσότερο κόσμο τις επόμενες φορές».

Best of internet