Παπαθεοδώρου: «Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία»

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα και από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

Η Κηφισιά επικράτησε του Κολοσσού διακόπτοντας ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε... «Καλή χρονιά κι από μένα σε όλους. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Προερχόμασταν από ήττες σε αγώνες που είχαμε παίξει καλά αλλά δεν είχαμε πετύχει νίκη. Σήμερα ήταν ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Το δύσκολο για μας ήταν ότι έχοντας κάνει 5 ήττες δεν επανέρχεσαι εύκολα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ειδικά από το 2ο γκρουπ , μετά από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη , ΠΑΟΚ, την καλύτερη ομάδα βάση του τρόπου που παίζει και τα αποτελέσματα που έχει κι αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολο το σημερινό εγχείρημα.

Πρώτος στόχος μας ήταν να σταματήσουμε τη δημιουργία τους καθώς είναι μια ομάδα με υπομονή η οποία φτάνει εκεί που θέλει , εκτελεί με τον τρόπο που θέλει κι αυτός ήταν ο στόχος μας να σταματήσουμε το καλό passing game που έχουν. Το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό γι αυτό και σήμερα είχαν κατώτερα νούμερα στα σουτ τριών πόντων από αυτά που έχουν συνήθως. Ταυτόχρονα, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο σε συνδυασμό με τις καλές επιθέσεις που ήταν ένα κομμάτι σημαντικό για μας καθώς δεν σουτάρουμε καλά στο τρίποντο. Ο Κολοσσός δίνει το τρίποντο γιατί παίζει κλειστά στην άμυνα.

Το σημαντικό για μας αυτή τη στιγμή είναι η νίκη. Προσπαθούμε πάρα πολύ και γενικότερα είμαστε σε καλό δρόμο. Χρειαζόμαστε 1-2 βδομάδες για να βρούμε λίγο τους ρόλους καθώς έχουν έρθει νέα παιδιά στην ομάδα τα οποία είναι προσωπικότητες και θα πρέπει να συνδυάσουμε την προσωπικότητα με αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Συγχαρητήρια στον κ. Λυκογιάννη για την ομάδα του και καλή συνέχεια».

Ο Ρομπερτ Λόουρι εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και είπε πως... «Σήμερα ήταν μια σπουδαία ομαδική νίκη. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Το κλειδί της νίκης σήμερα ήταν η προσπάθεια. Χάναμε με 10 πόντους αλλά δε χάσαμε την αισιοδοξία μας. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και παλέψαμε. Ένα πράγμα που σίγουρα κάνει αυτή η ομάδα είναι να παλεύει.Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε , θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε. Τώρα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, πρέπει αυτή η νίκη να μας δώσει ενέργεια και πιστεύω ότι όσο δουλεύουμε σκληρά θα είμαστε επιτυχημένοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα