Σκουρτόπουλος: «Κάποια στιγμή θα νικήσουμε και εκτός έδρας»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Σκουρτόπουλος: «Κάποια στιγμή θα νικήσουμε και εκτός έδρας»

Στην αδυναμία του Ρεθύμνου στα εκτός έδρας παιχνίδια στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νέα ήττα από τον Άρη.

Σκουρτόπουλος: «Κάποια στιγμή θα νικήσουμε και εκτός έδρας»

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές αλλαγές της ομάδας του, που την κάνουν αρκετά πιο δυνατή σε σχέση με πριν.

«Είχαμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία σ’  Ελλάδα κι Ευρώπη. Δουλέψαμε αρκετά και στο μεγαλύτερο διάστημα σταθήκαμε αξιοπρεπώς. Η έλλειψη εμπειρίας όμως, δεν μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στον ίδιο βαθμό στα κρίσιμα σημεία, με αποτέλεσμα να κάνουμε πέντε λάθη στον αιφνιδιασμό. Ο Άρης παίζοντας δυναμικά, όπως πάντα, το εκμεταλλεύτηκε αυτό, βρήκε το σκορ το μακρινό από τον Θοδωρή και βρήκε τις λύσεις Εμείς με 1/15 τρίποντα και 13/26 βολές και πάλι κοντά φτάσαμε. Καλή συνέχεια στον Άρη, να έχει επιτυχίες στην Ευρώπη, μας αντιπροσωπεύει και στην Ελλάδα ό,τι καλύτερο», είπε αρχικά.

Για τη δυσκολία στα εκτός έδρας ματς:
«Το Ρέθυμνο έχει δύο φάσεις. Πριν τις αλλαγές μετά τις αλλαγές. Με την προηγούμενη ομάδα δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε εκτός έδρας. Έγιναν κάποια λάθη το καλοκαίρι, υπήρχε κακή λειτουργία, κακές συμπεριφορές, κακές προπονήσεις, κακή χημεία,  γι’ αυτό χάσαμε και τρία εκτός έδρας παιχνίδια στις λεπτομέρειες στην Αμαλιάδα, το Λαύριο και την Τρίπολη. Από εκεί και πέρα είμαστε ομάδα έδρας, έχουμε ενθουσιασμό σαν ομάδα, νέους σε ηλικία παίκτες , τον τελευταίο μήνα δουλεύουμε σωστά και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα την πάρουμε την εκτός έδρας νίκη και δεν θα είναι μόνο μία»

Best of internet