Παπαντωνίου: «Να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΓΚΑΡΝΤ ΤΗΣ ΑΕΚ

Παπαντωνίου: «Να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη»

Παπαντωνίου: «Να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη»

Με ντέρμπι μπαίνει στο 2016 η ΑΕΚ κι ο Νώντας Παπαντωνίου σχολίασε τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (03/01, 18:00).

Το blog του γκαρντ της ΑΕΚ στο esake.gr:

Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας, να μην έχουμε τραυματισμούς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μοναδικός στόχος όπως έχουμε πει είναι το πρωτάθλημα. Εκεί έχουμε αφοσιωθεί, εκεί έχουμε δώσει όλη την προσοχή μας, δουλεύουμε καθημερινά πλέον με τον καινούργιο προπονητή. Μαθαίνουμε την φιλοσοφία του και γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Ξεκινάει η χρονιά με ένα ντέρμπι. Επόμενος αντίπαλος μας είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου και σε αυτά που πρέπει να προσέξουμε. Είναι μία πολύ γρήγορη ομάδα, παίζει πολύ καλά το "τρανζίσιον", έχει πολύ καλούς παίκτες και πολύ έμπειρους.

Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας, να αλλάξουμε το ρυθμό και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη, τεράστιας σημασίας για μας και τον κόσμο μας, που ελπίζω να είναι δίπλα μας για να μας στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά και να ξεκινήσουμε θετικά τη νέα χρονιά.

Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να έχουμε καλά νέα. Θα τα πούμε σύντομα

Best of internet