Γουότερς: «Ευλογία η παρουσία μου στην Ελλάδα»

Γουότερς: «Ευλογία η παρουσία μου στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Γουότερς: «Ευλογία η παρουσία μου στην Ελλάδα»

bet365

Ο Ντόμινικ Γουότερς αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ελληνικό μπασκετ και συγκεκριμένα στον Άρη.

Αναλυτικά το blog του Αμερικανού γκαρντ του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες του blog, γενικώς τους φιλάθλους και ειδικά σ’ αυτούς του Άρη. Επίσης, υγεία σε όλους τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Για μένα το 2015 ήταν μία εκπληκτική χρονιά. Νιώθω ευλογημένος που ήρθα στην Ελλάδα, ξεκινώντας από τον Κολοσσό Ρόδου όπου με επέλεξε ο κόουτς Λυκογιάννης και συνεχίζοντας σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, τον ΑΡΗ, όπου κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν. Κάθε μέρα είναι μία ευλογία για μένα.

Η περασμένη εβδομάδα ήταν κάπως περίεργη, αφού περάσαμε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας. Ήταν κάπως περίεργο να παίζουμε στις 24 και τις 27 Δεκεμβρίου, όμως αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Δυστυχώς χάσαμε και τους δύο αγώνες, από ομάδες οι οποίες είναι στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας, δύο πραγματικά πολύ δυνατούς αντιπάλους. Όμως το αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θέλω να πω ότι ήταν πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της διοίκησης να περάσουμε τις διακοπές με τις οικογένειές μας στην Αθήνα και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό. Εμείς, ως ομάδα, είμαστε οικογένεια και περάσαμε αρκετές μέρες μαζί, ήταν ευχάριστο που ο καθένας είχε κοντά του τους δικούς του ανθρώπους. Εκτιμούμε πολύ αυτήν την κίνηση από τον ιδιοκτήτη.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με το Ρέθυμνο, μία πολύ καλή ομάδα η οποία έχει γρήγορους γκαρντ και πολύ αθλητικούς παίκτες. Παίζουν πολύ το «ένας εναντίον ενός» και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το αμυντικό κομμάτι. Είναι αγώνας must win για μας, ώστε να «επιστρέψουμε» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Στη συνέχεια έχουμε κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς, κόντρα στη Νεπτούνας, αλλά στο μυαλό μας είναι μόνο το Ρέθυμνο.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, χαιρετισμούς σε όλους. Υγεία και ευτυχισμένο το 2016».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα