Λαρεντζάκης: «Να κάνουμε ιδανικό ποδαρικό»

Λαρεντζάκης: «Να κάνουμε ιδανικό ποδαρικό»

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έγραψε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (02/01).

Αναλυτικά το blog του φόργουορντ του Κολοσσού στο esake.gr:

«Γεια και χαρά σε όλους!

Να τα πω και εγώ; «Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά ψηλή μου δεντρολιβανιά κι αρχή κι αρχή καλός μας χρόνος…», εντάξει το παρακάτω το ξέρετε και σίγουρα το ακούσατε αρκετά αυτές τις ημέρες, δεν συνεχίζω! Καλή χρόνια σε όλους με υγεία και ευτυχία! Ελπίζω να περάσατε καλά, να απολαύσατε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το 2016 να σας φέρει αυτό που επιθυμείτε.

Αυτές οι ημέρες κύλησαν… δύσκολα, καθώς έγιναν πολλές μάχες με… κουραμπιέδες και μελομακάρονα, όσο βέβαια επιτρέπεται εμείς να φάμε… Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα δεν είχαμε και πολύ χρόνο για να ξεκουραστούμε, καθώς με το «καλημέρα» του νέου έτους μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως εμείς θα κόψουμε βασιλόπιτα στο… αεροπλάνο, καθώς θα ταξιδεύουμε την Πρωτοχρονιά! Για το λόγο αυτό και εγώ πέρασα τις ημέρες των εορτών στη Ρόδο, αφού δεν προλάβαινα να φύγω από το νησί και να γυρίσω. Και το ίδιο ίσχυσε για όλους τους συμπαίκτες μου, όχι μόνο για μένα.

Όσον αφορά τώρα στο παιχνίδι. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, καθώς η Κηφισιά «καίγεται» για τη νίκη, ερχόμενη από ένα άσχημο σερί πέντε ηττών, ενώ πρόκειται για μία ομάδα που παίζει παραδοσιακά πολύ δυνατά στην έδρα της.

Αυτά είχα να σας πως στο πρώτο blog για το 2016. Ελπίζω να φέρει γούρι και να καταφέρουμε να πάρουμε άλλη μία σπουδαία νίκη, κάνοντας το ιδανικό ποδαρικό στο νέο έτος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα