Κόμπι: «Χαίρομαι που με γιούχαραν τόσα χρόνια, αντλούσα δύναμη ως ο... κακός»

Γιάννης Ράμμας
Κόμπι: «Χαίρομαι που με γιούχαραν τόσα χρόνια, αντλούσα δύναμη ως ο... κακός»

bet365

Με την τελευταία επιστροφή του στη Βοστόνη να πλησιάζει (31/12, 02:30), ο Κόμπι Μπράιαντ των Λέικερς εξήγησε πώς αισθάνεται πια σε κάθε αποθέωσή του σε κάθε γήπεδο.

Η χρονιά άρχισε με τον Κόμπι Μπράιαντ να δέχεται σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του και κατά πόσο πια βοηθά ή όχι τους Λέικερς, αλλά απ' τις 29/10 και την ανακοίνωση της προσεχούς αποχώρησής του απ' την ενεργό δράση όλα άλλαξαν. Πλέον κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία για όλους όσοι είναι παρόντες κι ο ίδιος αποθεώνεται κάθε φορά.

Στη Σάρλοτ ήταν η σειρά του Μάικλ Τζόρνταν να κάνει το ίδιο μέσω video κι ακολουθεί το ταξίδι στη Βοστόνη. Ο «ΚΒ24» θα βρεθεί για τελευταία φορά στο The Garden των... μισητών Σέλτικς κι εξήγησε πώς αντιλαμβάνεται πια κάθε θερμή υποδοχή απ' το αντίπαλο κοινό.

«Είναι περίεργο που πια δεν είμαι ο... κακός. Ήταν τόσο φυσιολογικό για εμένα για τόσα πολλά χρόνια» είπε απ' την Time Warner Cable Arena και συνέχισε: «Αισθάνθηκα κάπως άβολα στην αρχή, για να 'μαι ειλικρινής, να δέχομαι τόσες επιδοκιμασίες, αλλά χαίρομαι που δεν το έκαναν τόσα, τόσα χρόνια. Επειδή είναι σαν... κρυπτονίτης. Θα 'μου χε πάρει όλη μου την ενέργεια και δύναμη, επειδή βασιζόμουν πολύ στο να 'μαι ο... κακός».

Μέχρι την ώρα της τελευταίας επιστροφής του στο The Garden, ξαναδιαβάστε τη συγκινητική επιστολή ενός φίλου των Σέλτικς λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του απ' την ενεργό δράση με την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων των Λέικερς.

 

NBA Τελευταία Νέα