Ο Τζόρνταν αποθέωσε τον Κόμπι! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Ο Τζόρνταν αποθέωσε τον Κόμπι! (vid)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ επισκέφτηκε για τελευταία φορά την έδρα των Χόρνετς κι ο Μάικλ Τζόρνταν αποθέωσε τον KB24!

Ο ισχυρός άνδρας των Σάρλοτ Χόρνετς και θρύλος του μπάσκετ, ανέφερε: «Θέλω να σε συγχαρώ για την απίστευτη καριέρα σου. Είμαστε περήφανοι για ό,τι πέτυχες όλα αυτά τα χρόνια. Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έγινες ντραφτ από τους Σάρλοτ Χόρνετς, κάτι που μας συνδέει μαζί σου. Πάντα ήμουν κάτι σαν μεγάλος αδερφός σου κι εσύ σαν μικρός μου αδερφός, επικοινωνούσαμε συνέχεια. Ξέρω πως από πλευράς ανταγωνιστικού πνεύματος είσαι σαν κι εμένα και θα βρεις κάπου να το διοχετεύσεις αυτό σε ό,τι κάνεις στη συνέχεια.

Συγχαρητήρια σε σένα, τη Βανέσα και τις κόρες σου. Ήσουν μια μεγάλη βοήθεια στο παιχνίδι του μπάσκετ, βοήθησες στην προώθηση του ΝΒΑ, απέκτησες πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο κι ανάμεσά τους εγώ. Ακόμη λατρεύω να σε βλέπω να παίζεις. Χαίρομαι πολύ για σένα κι ό,τι κατάφερες στο χώρο του μπάσκετ. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Οτιδήποτε με χρειαστείς, ξέρεις τον αριθμό μου κι ελπίζω να κρατήσουμε επαφή. Να απολαύσεις την τελευταία σου χρονιά, παιχνίδι με το παιχνίδι. Να προσέχεις»!

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Σπανούλης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Στο ΝΒΑ οι σπουδαίοι αναγνωρίζουν την αξία των σπουδαίων, όπως θα δείτε στο video:

 

NBA Τελευταία Νέα