Άρχισε το μεγάλο τουρνουά Ακαδημιών από τον Παναθηναϊκό (pics)

Άρχισε το μεγάλο τουρνουά Ακαδημιών από τον Παναθηναϊκό (pics)

Gazzetta team
Άρχισε το μεγάλο τουρνουά Ακαδημιών από τον Παναθηναϊκό (pics)

bet365

Οι εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι υποδέχτηκαν εκατοντάδες παιδιά που έλαβαν μέρος στο πρώτο XBOX ONE CUP που διοργανώνουν οι Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Εν μέσω ενθουσιασμού από εκατοντάδες παιδιά, ξεκίνησε χθες (27/12) στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι το πρώτο XBOX ONE CUP, το οποίο διοργανώνουν οι Aκαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Πρόκειται για ένα τουρνουά στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι Ακαδημίες 18 ομάδων, με αθλητές γεννημένους από το 2002 μέχρι το 2004 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου. Οι νεαροί αθλητές συμμετέχουν με ζήλο και χαρά στους αγώνες, ενώ παράλληλα μαθαίνουν τι θα πει «ομάδα» και μπαίνουν στο πλαίσιο της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας! Σημειώνεται πως μετά το πέρας πρωινών αναμετρήσεων της Δευτέρας (28/12) πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης και η φωτογράφιση όλων των ομάδων του τουρνουά!

Επίσης, σήμερα (28/12), στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, ξεκίνησε και ένα διαφορετικότουρνουά ΝΒΑ 2Κ16 μεταξύ των παιδιών στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου η XBOXτοποθέτησε έξι κονσόλες. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι μικροί αθλητές διασκέδασαν με την ψυχή τους τα παιχνίδια στην κορυφαία παιχνιδομηχανή!

Εξάλλου, από σήμερα στήθηκε στο SportCamp κατάστημα PAOSHOP όπου άπαντες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως ότι στο Λουτράκι γράφεται η αρχή μιας σπουδαίας διοργάνωσης που θα γίνει θεσμός», αναφέρει το paobc.gr

 

Τελευταία Νέα