Πρίφτης: «Όταν σουτάρει έτσι ο Παναθηναϊκός...»

Γιάννης Ράμμας
Πρίφτης: «Όταν σουτάρει έτσι ο Παναθηναϊκός...»

bet365

Ο Άρης δεν τα κατάφερε με τον Παναθηναϊκό (90-69) στο ΟΑΚΑ κι ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε γιατί και πώς θα καταφέρει να τη χρησιμοποιήσει υπέρ του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Για εμάς ήταν έναν πολύ καλό πρώτο κι ένα πάρα πολύ κακό, όχι δεύτερο ημίχρονο, αλλά 6λεπτο, το οποίο μας παρέσυσε σ' ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Το επιμέρους σκορ ήταν 31-11. Πιστεύω αυτό έγινε για δύο λόγους. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί κι έντονοι για να μας αισθανθεί ο αντίπαλος και δυνατοί στην άμυνα και το δεύτερο ήταν ένα πάρα πολύ καλό ποσοστό στο τρίποντο (17/32τρίπ., ήτοι 53,1%) με τον Φελντέιν. Όταν σουτάρει έτσι ο Παναθηναϊκός, είναι πάρα πολύ δύσκολο να 'σαι ανταγωνιστικός. Παρόλα αυτά, αυτή την κακή κι οδυνηρη για την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, στο κομμάτι αυτό, μπορούμε να την κάνουμε χρήσιμη. Αυτό θα γίνει επόμενες ημέρες με το πώς θα δουλέψουμε, πώς θα συμπεριφερθούμε, γιατί η χρονιά είναι μεγάλη. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σ' Ελλάδα κι Ευρώπη» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου της ημιτελικής αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος ο 47χρονος προπονητής του Άρη.

Με τη σειρά του, ο Τζέικ Κοέν σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο βράδυ. Είχαμε υψηλές προσδοκίες. Τα πήγαμε καλά στο πρώτο, στη συνέχεια μας έφυγε η αναμέτρηση. Οι αντίπαλοί μας μας έβγαλαν εκτός. Ευτυχώς έχουμε χρόνο μπροστά μας να μάθουμε απ' τα λάθη μας. Πήραμε το μάθημά μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα