Διαμαντίδης: «Οι συνεχόμενες νίκες δεν σημαίνουν κάτι»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Διαμαντίδης: «Οι συνεχόμενες νίκες δεν σημαίνουν κάτι»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θεωρεί πως η άνετη νίκη επί του Άρη ήρθε μέσα από την καλή άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου και πως οι συνεχόμενες νίκες της ομάδας του δεν σημαίνουν κάτι σε αυτή την φάση.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε μετά τη νίκη-πρόκριση: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, πιο εύστοχοι κι άνοιξε η διαφορά. Αλλά ήταν θέμα άμυνας.

Είναι σημαντικό, γιατί φτάσαμε στον τελικό. Είναι ένας στόχος για την ομάδα. Σκεφτόμαστε κάθε φορά τα παιχνίδια που έρχονται.

Οι δέκα συνεχόμενες νίκες δεν λένε τίποτα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ιδιαίτερα στην Ευρωλίγκα και στο ΤOP 16 που αρχίζει. Γενικά η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη διοργάνωση και στους “16” έχει καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε κάθε παιχνίδι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για το παιχνίδι με την Φενέρ στην Πόλη (30/12, 21:00): «Δεν είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Εμείς έχουμε την ομάδα μας, ο Ομπράντοβιτς τη δική του και οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι καλές».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα