Ώρα... Κυπέλλου για Παναθηναϊκό και Άρη

Gazzetta team
Ώρα... Κυπέλλου για Παναθηναϊκό και Άρη

bet365

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου... κλείνουν τις εγχώριες διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη (27/12, 18:30).

Παναθηναϊκός και Άρης δίνουν σήμερα (27/12, 18:30, Νovasports 2) την... μάχη τους για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» φιλοξενούν στο ΟΑΚΑ τον Άρη σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι που θα κρίνει ποιος θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί στον θεσμό, αφού τον έχει κατακτήσει 16 φορές σε 21 συμμετοχέςσε τελικό, με τον Άρη να μετρά 8 σε 13 συμμετοχές.

Παναθηναϊκός και Αρης διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου. Σε απόδοση 1.87 στη Vistabet το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότεροι από 145 πόντους.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον κόσμο στο πλευρό της, προετοιμάζεται με την καλύτερη ψυχολογία και θέλει να κλείσει την χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση ενός Κυπέλλου. Από την άλλη, η πολύ καλή παρουσία του Άρη τις τελευταίες αγωνιστικές, όπως και η εμφάνιση μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό δίνουν στους «κιτρινόμαυρους» την ώθηση που χρειάζονται για να πάρουν την κατάλληλη ψυχολογία για μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό.

Οι ομάδες θα παρουσιαστούν πανέτοιμες και χωρίς απουσίες και ο κόσμος που αναμένεται να βρεθεί στο κλειστό, θα απολαύσει μια μπασκετική μάχη υψηλού επιπέδου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα