Πρίφτης: «Δύο ματς ιδιαιτέρων απαιτήσεων σε τρεις μέρες» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πρίφτης: «Δύο ματς ιδιαιτέρων απαιτήσεων σε τρεις μέρες» (vid)
Ο Δημήτρης Πρίφτης ανάφέρθηκε στους λόγους της ήττας από τον Ολυμπιακό και στο βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια για τον Άρη.

Ο προπονητής του Άρη έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του για τρία δεκάλεπτα, αλλά όχι κι από το τελευταίο. Ο Δημήτρης Πρίφτης φυσικά αναφέρθηκε και στον ημιτελικό Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό (27/12).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του coach Πρίφτη...

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε επαφή με το σκορ. Κάναμε ένα κακό τέταρτο δεκάλεπτο, δεχτήκαμε από ένα σημείο και μετά πολλούς αιφνιδιασμούς και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Ήταν δύσκολο για μας να διαχειριστούμε το γεγονός ότι ο ΜακΝίλ έπαιξε για τόσο λίγο γιατί χρεώθηκε νωρίς με φάουλ. Όταν επέτρεψε στο ματς ήταν στην αρχή εκτός ρυθμού. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας και αυτό μας στοίχισε. Το ματς αυτό τελείωσε, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο».

Για την κόπωση της ομάδας του: «Όλοι έχουν ανάγκη για κάποιες μέρες ξεκούρασης, ειδικά οι ομάδες που δίνουν δύο ματς την εβδομάδα, για πνευματική και σωματική ανασυγκρότηση. Ξέρω πως υπάρχει το Προολυμπιακό που δημιουργεί κάποια ανάγκη για βιασύνη. Για μας είναι πολύ βαρύ που έχουμε δύο ματς ιδιαίτερων απαιτήσεων μέσα σε τρεις μέρες, ενώ ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα αυτά»

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζαμέλ Χάγκινς τόνισε ότι, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες φάσεις στην τέταρτη περίοδο και τον βοήθησαν να πάρει το παιχνίδι. Εμείς κάναμε μια δυνατή εμφάνιση και είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα