Παπαθεοδώρου: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Παπαθεοδώρου: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κατανάλωσαν ψυχικά και σωματικά πολλές δυνάμεις και στο Ρέθυμνο το κακό διάστημα της τρίτης περιόδου τους στοίχισε.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς ανέφερε για την ήττα στο Ρέθυμνο: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Την Δευτέρα είχαμε παίξει ένα ματς μεγάλων απαιτήσεων και ψυχικά και σωματικά καταναλώσαμε πολλές δυνάμεις. Σε μία μέρα ουσιαστικά έπρεπε να ταξιδέψουμε και να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει ποιότητα. Στο γήπεδο της έχει πολύ υψηλό ρυθμό και αυτό δεν μας βοήθησε.

Ήταν ένα ματς υψηλών απαιτήσεων. Τα καταφέραμε σε έναν βαθμό ως το 25ο λεπτό. Ήμασταν κοντά στο σκορ. Φτάσαμε σε απόσταση «αναπνοής» αλλά εκεί ένα κακό δικό μας κομμάτι και στην επίθεση και έδωσε το δικαίωμα στο Ρέθυμνο να πάρει διαφορά ασφαλείας. Για μας ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Έχουμε αλλάξει λίγο το ρόστερ και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να κάνουμε κάποιες νίκες στο γήπεδο μας για να προχωρήσουμε ακόμη καλύτερα. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη. Καλή συνέχεια και καλή χρονιά».

Ο Ρόσκο Σμιθ από την πλευρά των παικτών: «Σήμερα ήταν μία σκληρή ήττα για μας. Σαν ομάδα δεν λειτουργήσαμε καλά σήμερα. Είχαμε τον δύσκολο αγώνα της Δευτέρας. Χάσαμε πολλά σουτ. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα». όλους. Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και υγεία σε όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα