Σκουρτόπουλος: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ 74-61

Σκουρτόπουλος: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Σκουρτόπουλος: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος περίμενε πως η Κηφισιά δεν θα έχει ενέργεια μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον β' γύρο.  

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου: «Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους. Όσον αφορά στο παιχνίδι ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι μία πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Την Δευτέρα διεκδίκησε ένα πολύ δυνατό ματς μέχρι τέλους και σίγουρα αυτό της αφαίρεσε ενέργεια.

Για αυτό πρώτη μας προτεραιότητα σήμερα ήταν να τρέξουμε και να έχουμε γρήγορο ρυθμό που έτσι και αλλιώς θέλουμε. Αυτό στο βάθος του αγώνα μας βοήθησε. Δεν μας βοήθησε η και λειτουργία που είχαμε στο αμυντικό ριμπάουντ. Αν το είχαμε καταφέρει νομίζω ότι θα είχαμε πάρει πιο γρήγορα μία διαφορά ασφαλείας. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έκαναν σήμερα το καλύτερο τους παιχνίδι. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη και με σκυμμένο κεφάλι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ καλά και έτσι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στον β’ γύρο για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Καλές γιορτές σε όλους».

Ο Χάρης Γιαννόπουλος που ήταν εκ των κορυφαίων: «Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα το Ρέθυμνο. Παραδοσιακά όλες οι ομάδες που έρχονται εδώ έρχονται για να μπορέσουν να κλέψουν μία νίκη. Παρ’ όλα αυτά η εικόνα μας φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει αποπροσανατολίσει λίγο τις ομάδες. Η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο και δουλεύουμε καθημερινά ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα εμπειρίας. Νομίζω ότι αποδείξαμε σήμερα με το καλύτερο μας παιχνίδι ότι είμαστε μία ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Στο επιθετικό κομμάτι έχουμε ούτως ή άλλως πολλά πλεονεκτήματα. Θέλω να δώσω τις ευχές μου σε όλους. Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και υγεία σε όλους».

Best of internet