Κανονικά τα εισιτήρια του Άρη για τα Last 32

Κανονικά τα εισιτήρια του Άρη για τα Last 32

Φάνης Παναγιώτου
Κανονικά τα εισιτήρια του Άρη για τα Last 32
Ο Άρης ενημέρωσε πως επίσημα πως τα όποια προβλήματα υπήρξαν ξεπεράστηκαν και πλέον συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το Last 32.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι, μετά την αντιμετώπιση κάποιων τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν, σήμερα Πέμπτη (24/12) συνεχίζεται κανονικά η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για τη φάση του Last 32 του Eurocup, προς όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ, μέχρι τις 17:00 από την ARIS BC Boutique "The Legend Store". Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 04/01/2016 οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν τη θέση τους στους τρεις προσεχείς ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου σε περίπτωση που σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους ο Πρίντεζης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη.

Επίσης, από τις 12:00 οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται το πακέτο εισιτηρίων και ηλεκτρονικά, από τη σελίδα viva.gr, αλλά και τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots. Για τη διάθεση του πακέτου μετά το πέρας της σημερινής μέρας, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.